Deltag i Funktionel Fitness konkurrence med GymDanmark - GymDanmark

Deltag i Funktionel Fitness konkurrence med GymDanmark

Der er lagt op til en af Danmarks største funktionel fitness begivenheder når GymDanmark inviterer til Functional Fitness Challenge ’22 d. 24-26. juni på havnen i hjertet i Aalborg, som en del af DM-ugen. Begivenheden afholdes i samarbejde med Rx’d Events.

Video: City Hall Throwdown 2019, Rådhuspladsen i København

Functional Fitness Challenge (FFC) er tre en-dags team konkurrencer for to personer af samme køn inddelt i tre divisioner; scaled, intermediate og RX og to aldersklasser; Open (18+) og Master (35+)
Scaled (let øvede): En skaleret version af den pågældende workout, som gør den lettere ved at eksempelvis mindske vægten eller tilpasning på anden måde. Intermediate(øvede): En mellem skalering af en workout. RX(ekspert): Den pågældende workout udføres som forskrevet.
Konkurrencen tester atleter i en række forskellige bevægelsesmønstre, aktiviteter og energisystemer for at finde den atlet, der kan udvise den bredeste færdighed inden for udholdenhed, styrke, kropsvægt, færdigheder, mixed og kraft.  For et eksempel; se videoen ovenfor.

Funktionel Fitness i GymDanmark

I GymDanmark ønsker vi at udbrede og udvikle disciplinen, Funktionel Fitness, med henblik på at tilbyde nye events og konkurrence former til vores medlemmer indenfor det funktionelle træningsregi. Funktionel Fitness kan for dig være en supplerende træning til din disciplin, og hermed fungere som skadesforebyggende og præstationsoptimerende træning eller være et mål i sig selv via nye udfordringer. Yderligere vil der være mulighed for at deltage i kommende mesterskaber, både nationalt og internationalt.


Functional Fitness Challenge '22

Tilmeld dig

Følg med på Facebook begivenheden

Facebook

Regler

Competition Rulebook (pdf)

Læs mere

Standarder

Movement Standards (pdf)

Læs mere

Hvad er Funktionel Fitness?

iF3 Competition Rulebook 2022:

Functional Fitness: a sport which tests athletes in a variety of movement patterns, activities, and energy systems in order to find the athlete which can display the broadest proficiency in the realms of endurance, strength, bodyweight, skill, mixed, and power