Billetsalget til Junior Nordisk Mesterskab i TeamGym er åbent - GymDanmark

Billetsalget til Junior Nordisk Mesterskab i TeamGym er åbent

Nu har du en enestående chance for at komme med til Nordens største TeamGym konkurrence for juniorer, når landendes største juniortalenter mødes ved Junior NM i TeamGym 2022. Det er GymDanmark der i samarbejde med Randers gymnastiske Forening er værter for NM d. 9. april 2022 i Arena Randers.

NM bliver startskuddet på et fantastisk gymnastikår med et brag af en konkurrence med spænding, oplevelser og seværdig gymnastik. Kom og støt de danske juniorgymnaster fra lægterne, når de lever deres drømme ud i konkurrencen om titlen som nordiske juniormestre.

Nordisk Mesterskab i TeamGym er med repræsentation af klubhold fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige, og udtagelsen sker den. 4. – 5. februar på Vesterlund Efterskole. Tilmeld dig facebook-begivenheden ‘Junior Nordisk Mesterskab i TeamGym’ og bliv opdateret på udtagelsen som de første.

Alt om Junior NM i TeamGym 2022

Læs mere om konkurrencen, deltagerne og meget mere

Læs mere

Køb din billet allerede NU

Billetsalget er åbent, læse mere om priser, rabat mv.

Kom til billetsalg

Følg NM på Facebook her

Følg NM i TeamGym 2022 på facebook og hold dig opdateret før og under NM

Facebook