Fitness Live!: Online inspiration for instruktører - GymDanmark

Fitness Live!: Online inspiration for instruktører

Fitness Live! holdes lørdag den 5. februar 2022 og er en inspirationsdag for foreningernes instruktører. Sidste frist for tilmelding er d. 19/1.

Glæd dig til en hel dag spækket med fitness-inspiration! Vi har hyret nogle af Danmarks dygtigste undervisere, som klæder dig på til at blive en endnu bedre instruktør. Du kan bla. danse med Naja Klærke, få input til at bringe legen ind i træningen og starte og slutte dagen med yoga.

Vi streamer live på Zoom kl. 9.00-15.30 og giver dig seks forskellige workshops med alt fra Yoga til Funktionel Træning. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig eventet, så får du adgang til alle workshops. Du kan være med hele dagen – eller hoppe ind når det passer dig. Deltagerprisen er 300 kr., som inkluderer adgang til alle workshops og en lækkert t-shirt, samt muligheden for at vinde fede præmier.

Dagens program:

  • 09.00-09.45: Morgenyoga
  • 10.00-10.45: Styrke og HIIT – der hitter
  • 11.00-11.45: Dans dig glad
  • 12.00-12.30: Pause
  • 12.30-13.15: Bring legen ind i din træning
  • 13.30-14.15: Stærk ryg hele livet
  • 14.30-15.15: Yin Yoga – Fysisk og Mental restitution
  • 15.15-15.30: Afrunding og tak for i dag

Fitness Live! er målrettet instruktører, som underviser i foreninger. Tilmeld dig nu – og senest d. 19/1.

 

Workshops på Fitness Live!

Workshop 1: Morgenyoga

Start dagen optimalt med morgenyoga, der forbereder dig resten af dagens træninger. Denne workshop vil have fokus på at vække kroppen nænsomt, opvarme kroppens store led og strække kroppens muskler lange og smidige. Vær med og oplev en rolig og energivende start, der efterlader dig med en mere bevægelig krop, et roligt åndedræt og et balanceret nervesystem.

Underviser: Nicola Franks

Workshop 2: Styrke og HIIT – der hitter!

Vær med på denne Powertime, hvor vi arbejder kroppen grundigt igennem fra “top til tå”. Der tages udgangspunkt i helkropsøvelser og power øvelser, der sikrer høj puls, sved på panden og effektiv træning. Elementer som koordination og balance integreres i timen. Der arbejdes med egen kropsvægt, samt bold og klude. Er du frisk på at give den gas til sjov og effektiv træning?

Underviser: Dorte Linnerup

 Workshop 3: DANS DIG GLAD

DANS DIG GLAD er 45 minutter for alle der kan lide at bevæge sig til god musik og få sved på panden, mens man har en fest. Underviser Naja Lindberg byder alle op til dans, uanset om du har danset før, eller bare synes det kunne være sjovt og kaste dig ud i nye trin og sjove kombinationer til både velkendt og ny musik.

Underviser: Naja Klærke Lindberg

Workshop 4: Bring legen ind i din træning

Workshoppen er for dig, der ønsker inspiration til din holdtræning inden for Funktionel træning. Her får du inspiration til at bringe legen ind i din holdtræning. Timen vil bestå af en række funktionelle øvelser, der kan udføres med og uden makker samt inspiration til lege, der kan give holdtræningen et ekstra løft samt give deltagerne motivation til at udfordre kroppen yderligere.

Underviser: Andreas Andersen

Workshop 5: Stærk ryg hele livet

På denne workshop vil du blive introduceret til en række bevægeligheds- og styrkeøvelser af ryg og mave, som alle kan laves udelukkende med egen kropsvægt. Vi vil gennemgå, hvordan de forskellige øvelser kan tilpasses den enkeltes niveau, ved at justere på sværhedsgraden af øvelserne. Udover gennemgang af specifikke øvelser vil vi også gennemgå generel viden om træning af ryggen, der kan overføres til andre øvelser.

Underviser: Peter Leth Nissen

Workshop 6: Yin Yoga – Fysisk og mental restitution

Kom med til en intens yoga workshop for bækken, hofter og ryg.

Yin Yoga er en mindful fordybelse i det forfinede samspil mellem krop og bevidsthed. Kroppen får via intense lange stræk og åndedrætsøvelser tid til at slippe det dybe bindevæv. Kredsløb og mobilitet bedres, smerter og blokeringer mindskes og du skaber optimal mulighed for restitution og mental ro.

Kom med og mærk effekten – og skab balance i krop og sind.

Underviser: Tina Plank

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen