Ny tilmeldingsfrist! Skal dit hold nå med til EuroGym og European Gym for life? - GymDanmark

Ny tilmeldingsfrist! Skal dit hold nå med til EuroGym og European Gym for life?

Fristen for tilmelding til European Gym for life challenge, og EUROGYM 2022 i Neuchâtel i Schweiz er blevet forlænget.

Deadline for forhåndstilmelding er nu til og med d. 13. januar 2022. Download tilmeldingsblanketten, udfyld og send til info@gymdanmark.dk.

EUROGYM foregår den 10-15. juli, og er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter (der kan gives dispensation for alder). Fem dage med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik I orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, og måske lære nye tricks.

Der er også mulighed for at deltage i European Gym for life challenge som er en opvisnings konkurrence der afvikles den 7.-9. juli.

Det er muligt at tilmelde sig European Gym for life challenge og EUROGYM, eller kun EUROGYM.

Udover opvisning med egne shows deltager gymnasterne også i fire forskellige selvvalgte workshops, hvor man foruden forskellige typer af gymnastik også kan prøve kræfter med noget helt nyt som forskellige former for kampsport, klatring, dykning, dans, og cirkus-træning!

Læs meget mere om det ovenstående og find andre vigtige informationer på vores side om EUROGYM og kontakt os endelig, hvis I har flere spørgsmål.

Vi håber, I vil med os på gymnastikeventyr!