Regnskabsansvarlig til GymDanmark - GymDanmark

Regnskabsansvarlig til GymDanmark

Har du en stærk faglig profil, kan arbejde selvstændigt og bruge din erfaring og viden til at drive og udvikle økonomistyringen i et forbund med fart på udviklingen – så er du måske vores nye kollega.

Med ansvar for økonomifunktionen skal du stå i spidsen for den økonomiske styring af vores aktiviteter, og sørge for at bestyrelsen kan træffe beslutninger på bedst muligt grundlag. Som regnskabsansvarlig hjælper du med at finde potentialer og muligheder, når vi lægger budgetter, og du sætter en ære i præcis og velformidlet afrapportering. Til daglig kommer du til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor økonomi og regnskab med konstant fokus på procesoptimering, digitalisering og effektivitet.

Du bliver del af en kultur kendetegnet af stor passion, drive og en uformel omgangstone. Der er tale om en spændende stilling med stort ansvar og gode udviklingsmuligheder.

Om stillingen:

Du vil få ansvaret for vores økonomistyring med opgaver, der spænder fra den daglige drift, herunder afstemninger og klargøring af løn til lønadministrationen, til rapportering, controlling og udarbejdelse af årsregnskab.

Dine opgaver vil være mangeartede, og du vil få ansvar for:

 • Løn- og personaleadministration herunder lønbogføring
 • At sikre, at GymDanmark er opdateret på regler og nye tiltag inden for det økonomiske og administrative område
 • Udarbejdelse af rapporter, analyser og beslutningsoplæg til bestyrelsen
 • Forberedelse og opfølgning på personalemøder og bestyrelsesmøder, samt deltagelse på relevante bestyrelsesmøder
 • Medvirke til forberedelse og opfølgning på vores årlige repræsentantskabsmøde
 • Udarbejdelse af budgetter og årsregnskab i samarbejde med ledelsen

Udover den regnskabsansvarlige er der også en regnskabsassistent i afdelingen, der hjælper med den daglige bilagshåndtering, bogføring, kreditor, debitor og afstemning. I dækker hinanden af ved ferie og i travle perioder, og refererer begge til administrationschefen og arbejder tæt sammen med den øvrige ledelse og administration.

Om dig:

Vi lægger vægt på høj faglighed, stærkt engagement og uhøjtidelig omgangstone. Du skal være ambitiøs, arbejdsom og grundig i din opgaveløsning, så ingenting bliver glemt eller overset. Samtidig skal du være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold og tillidsfulde samarbejde både på forbundskontoret og i relation til de mange frivillige i GymDanmark.

Det er derfor vigtigt, at du:

 • Har en relevant uddannelse
 • Har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling
 • Har et veludviklet analytisk og strategisk syn
 • Har sans for detaljen og stort overblik
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye ting
 • Du er en positiv og udadvendt holdspiller
 • Har kendskab til gymnastikkens og/eller idrættens verden
 • Har respekt og forståelse for vores frivillige og de præmisser, de arbejder under
 • Deltager i aften- og weekendarbejde efter behov (begrænset omfang)

Om os:

Vi tilbyder en arbejdsplads med god stemning, en uformel omgangstone og højt til loftet. Forbundskontoret består af 20 ambitiøse og engagerede ansatte, der alle brænder for GymDanmark og for udvikling af organisationen.

Vi gør os umage med at skabe en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt samtidig med, at medarbejderne udvikles fagligt.

GymDanmarks administration har kontor i Idrættens Hus i Brøndby sammen med cirka 400 øvrige ansatte inden for idrættens verden, hvilket giver et stort fagligt netværk under samme tag. Idrættens Hus byder desuden på fælles kantine og motionsfaciliteter.

Praktisk info

Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgningsfristen er torsdag den 16. december 2021.

Send ansøgning og cv til hr@gymdanmark.dk

Vi gennemfører 1. samtale mandag den 20. december og 2. samtale onsdag den 22. december 2021.

For flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Administrationschef Anne Nørkjær Werner på tlf. 4119 1675. 

GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at fitness og gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.