Klar på opvisning i 2022? - GymDanmark

Klar på opvisning i 2022?

Skal dit hold være med til at sætte gymnastikken i centrum ved en storslået opvisning med fokus på show, performance og gymnastikglæde? så er det nu I skal til tasterne og tilmelde jeres gymnastikhold til opvisningsdagen Gymnasternes dag 2022 – det bliver med garanti en dag med masser af fantastiske hold, inspirerende gymnastik og sjove tiltag.

I 2022 bliver der, ud over opvisning med dit foreningshold, også mulighed for at få vejledning, deltage i forskellige små konkurrencer og mødes med en masse andre gymnaster.

Vi sørger for en festlig ramme med plads til masser af publikum og stemning. I leverer gymnastikken og giver holdet en minderig oplevelse med masser af inspirationsmuligheder til og fra hinanden.

(Se stemningsbilleder fra tidligere afholdte Gymnasternes Dag, nederst på siden)

Hvem kan deltage?

Gymnasternes Dag er for alle opvisnings- og konkurrencehold som har lyst til at deltage i et fælles opvisningsshow mellem gymnastikkens mange discipliner.

Hvor kan I deltage?

Gymnasternes dag bliver afholdt fire steder i landet i 2022, Vejle, Sæby, Odense og Solrød. Læs mere om den enkelte opvisning i nedenstående tilmeldingsmoduler:

Gymnasternes Dag i Vejle

26. februar 2022

 

Læs mere

Gymnasternes Dag i Sæby

5. marts 2022

Læs mere

Gymnasternes Dag i Odense

6. marts 2022

Læs mere

Gymnasternes Dag i Solrød

20. marts 2022

 

Læs mere

Mere om Gymnasternes Dag

Gymnasternes Dag en festlig opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. Fire forskellige steder i Danmark mødes over 2.000 talenter og gymnastikstjerner i opvisningsshows med det bedste de har lært. Det er GymDanmarks udvalg for opvisningsgymnastik (GfA) som er arrangørerne bag denne gymnastikopvisning, der bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både konkurrence- og breddehold.