Skal dit hold til EUROGYM til sommer? - Frist for tilmelding nærmer sig. - GymDanmark

Skal dit hold til EUROGYM til sommer? – Frist for tilmelding nærmer sig.

Fristen for tilmelding til European Gym for life challenge, og EUROGYM 2022 i Neuchâtel i Schweiz nærmer sig.

EUROGYM foregår den 10-15. juli, og er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter (der kan gives dispensation for alder). Fem dage med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik I orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, og måske lære nye tricks.

Der er også mulighed for at deltage i European Gym for life challenge som er en opvisnings konkurrence der afvikles den 7.-9. juli.

Det er muligt at tilmelde sig European Gym for life challenge og EUROGYM, eller kun EUROGYM.

Deadline for forhåndstilmelding er til og med d. 1. november 2021. Download tilmeldingsblanketten, udfyld og send til info@gymdanmark.dk.

Udover opvisning med egne shows deltager gymnasterne også i fire forskellige selvvalgte workshops, hvor man foruden forskellige typer af gymnastik også kan prøve kræfter med noget helt nyt som forskellige former for kampsport, klatring, dykning, dans, og cirkus-træning!

Læs meget mere om det ovenstående og find andre vigtige informationer på vores side om EUROGYM og kontakt os endelig, hvis I har flere spørgsmål.

Vi håber, I vil med os på gymnastikeventyr!