Velkommen til Jonas Skafte, ny disciplinkaptajn i Funktionel Fitness - GymDanmark

Velkommen til Jonas Skafte, ny disciplinkaptajn i Funktionel Fitness

 

Med det formål at udbrede og udvikle disciplinen Funktionel Fitness, byder vi  nu Jonas Skafte velkommen som nyansat Disciplinkaptajn på Forbundskontoret i GymDanmark.

Jonas får ansvaret for at sikre udviklingen af Funktionel Fitness i forbundet. Med passion for den funktionelle træning skal han bidrage til at udvikle trænere, foreninger og udøvere i samspil med forbundets fokus om at kunne fastholde vores medlemmer med gode træningsmiljøer,  nye nationale events og konkurrencer indenfor disciplinen Funktionel Fitness.

Jonas har en Kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, blandt andet med fagligt fokus på Idræt og design, Fysisk aktivitet og Sundhed, Sportspsykologi og talentudvikling. Jonas kommer senest fra en stilling på Sorø Gymnastikefterskole som efterskolelærer.

Om jobbet i GymDanmark siger en forventningsfuld og glad Jonas:

De seneste tre år har jeg undervist på Sorø Gymnastikefterskole i parkour og matematik. Jeg har 13 års erfaring indenfor parkour både som udøver, underviser og udvikler. Min erfaring stammer blandt andet fra undervisning på SDU, højskoler, efterskoler og ungdomsskoler. Gennem mit studie og forskellige projekter har jeg en del erfaring og viden indenfor udvikling, kommunikation og projektstyring. Derudover har jeg en helhedsorienteret forståelse af bevægelse, træning og kroppens funktion, samt design og anvendelse af faciliteter til idræt og bevægelse. Jeg er en meget social person, der nyder at arbejde og være sammen med andre mennesker. Når jeg ikke arbejder, bruger jeg en del tid på parkour, træning eller klatring. Herudover bruger jeg tiden i selskab med mine venner og min kæreste.

Det er også en glad Landsholds- & Udviklingschef Helge Fisker der siger:

Jeg glæder mig til at vi i takt med ansættelse af Disciplinkaptajner over tid, får opbygget et stærkt hold af personer, hvor vi kan få god synergi og erfaringsudveksling på tværs af discipliner, som vil komme medlemmerne til gode.