Strategisk markedsføringskonsulent til GymDanmark - GymDanmark

Strategisk markedsføringskonsulent til GymDanmark

Brænder du for analyse og strategisk markedsføring, og er du knivskarp til at omsætte det til indsatser, der sikrer at GymDanmarks mange aktiviteter og tilbud, når ud til de rette målgrupper – så er du måske vores nye kollega.

GymDanmark vil gøre de danske foreninger og trænere endnu bedre, og vi har de seneste år arbejdet på, at skræddersy den bedste træneruddannelse samt inspirationskurser af tårnhøj kvalitet. Vi vil nu have endnu flere til at benytte dem, så vores trænere kan udvikle sig til glæde og gavn for de mange udøvere inden for fitness og gymnastik. Derfor søger vi nu en kollega, der med afsæt i analyse kan udarbejde og sikre implementering af en markedsføringsstrategi, der får os helt i mål med vores ambitioner.

Om stillingen

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et miljø, hvor vi er ambitiøse på vores egne og på vores medlemmers vegne.
Funktionen spænder bredt indenfor markedsføringsdisciplinen og det er derfor vigtigt at du kan analysere, udvikle og sikre at vi eksekverer i en strategisk kontekst, samtidigt med at du med stor kreativitet og innovativt mindset kan finde nye veje til målgrupperne.
En af dine første opgaver bliver at bidrage til ansættelse af en kollega, der i højere grad skal være udførende og have styr på alle greb og værktøjer i den digitale værktøjskasse.

Din primære arbejdsopgave vil være at udarbejde en overordnet strategi for området og sikre eksekvering samt opfølgning og evaluering af denne, herunder:

 • Analyse af markeder og målgrupper
 • Udvikling af overordnet markedsføringsstrategi
 • Udvikle og producere relevant indhold til GymDanmarks kanaler og kontaktpunkter
 • Eksekvering af planlagte indsatser
 • Indsamle og bearbejde relevant data på effekten af indsatserne

Arbejdsstedet er GymDanmarks kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Du vil med reference til Administrationschefen få ansvaret for forbundets samlede markedsføringsaktiviteter.

Vores forventninger til dig

Vi lægger vægt på stor ansvarlighed, stærkt engagement og et godt drive. Du skal både have overblik og være handlekraftig samt ambitiøs i din jagt på at opnå vores fælles mål. Du skal være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold og tillidsfulde samarbejde, både på forbundskontoret og i relation til de mange frivillige der er engageret i GymDanmark.

Det er vigtigt at du:

 • Har en relevant uddannelse og er et talent inden for markedsføring
 • Har erfaring fra en lignende stilling, og kan fremvise konkrete resultater fra tidligere arbejde
 • Kan se dig selv som centrum i opbyggelsen af vores markedsføringsfunktion
 • Du er stærk i analyse-, implementerings- og evalueringsarbejde
 • Du er en dygtig kommunikator med et skarpt fokus på modtageren
 • Du arbejder struktureret, selvstændigt og kan håndtere, at der til tider er meget travlt
 • Du har kendskab til gymnastik og fitness (en fordel, men ikke et krav)
 • Du kan deltage i aften- og weekendarbejde, når dette er nødvendigt (begrænset omfang)

Praktisk information

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Administrationschef Anne Nørkjær Werner på tlf. 41 19 16 75 eller på mail anw@gymdanmark.dk.

Ansøgning og CV sendes til hr@gymdanmark.dk og ansøgningsfristen er fredag den 22. oktober 2021.

Første samtale afholdes tirsdag den 26. oktober 2021 og anden samtale torsdag den 28. oktober 2021. Tiltrædelse den 1. december 2021.

Vær særligt opmærksom på at samtaler afvikles efter en stram fastlagt tidsplan. Der vil først, mandag den 25. oktober blive indkaldt til 1. samtale.

Om os

GymDanmark er ét af Danmarks ældste og største idrætsforbund med 200.000 gymnaster og fitness udøvere. GymDanmarks administration har Forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Vi er 25 ansatte der alle brænder for udviklingen af gymnastik og fitness. Vores hverdag er præget af god stemning, en uhøjtidelig omgangstone og en flad organisation, hvor vi lægger vægt på at have det godt sammen. Vi har fredagsbar og fællestræning for dem, der har lyst og Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning, faglige netværk og træningsfaciliteter.

GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik og fitness er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.
Læs mere om GymDanmark på gymdanmark.dk

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen