Kan du skabe udvikling af Rytmisk Gymnastik i Danmark? - GymDanmark

Kan du skabe udvikling af Rytmisk Gymnastik i Danmark?

Så kan du blive vores nye Disciplinkaptajn i Rytmisk Gymnastik.

Vil du være med til at udbrede og udvikle Rytmisk Gymnastik, med henblik på at fastholde flere børn og unge i foreningsmiljøerne? – så er du måske vores nye kollega.

GymDanmark er stærkt forankret i Aldersrelateret Træningskoncept (ATK 2.0) og med dette afsæt vil vi nu sætte fokus på at udvikle Rytmisk Gymnastik i vores foreninger. I den forbindelse søger vi en kaptajn, der kan styrke udviklingen af både bredde, talent og elite i denne disciplin.

For os er det vigtigt at alle har mulighed for at blive ved med at dyrke gymnastik og fitness uanset alder, niveau og ambitioner. Næste skridt er at få det til at ske i træningssalene i foreningerne og det skal du sikre.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted på GymDanmarks kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Du vil med reference til udviklings- og landsholdschefen, få ansvaret for at sikre udviklingen af Rytmisk Gymnastik i forbundet. Funktionen spænder bredt og du får et stort selvstændigt ansvar for at udvikle og gennemføre en række indsatser i relation til dette. Du bliver en del team af disciplinfaglige medarbejdere, der i samarbejde med de frivillige udvalg, varetager udvikling.

Du skal som disciplinkaptajn i Rytmisk Gymnastik have et stort og indgående kendskab til disciplinerne i Rytmisk Gymnastik, herunder Grand Prix Rytme, Æstetisk Gymnastik og Rytmisk Sportsgymnastik med en generel viden om bredde, talent- og eliteudvikling, uden at du behøver at være teknisk ekspert inden for disciplinerne. Du skal i samarbejde med udviklings- og landsholdschefen sikre sammenhæng mellem den overordnede strategi og udviklingen i foreningerne.

Du skal have et stort hjerte for den rytmiske gymnastik og passion for at udvikle trænere, foreninger og gymnaster. For du får et stort selvstændigt ansvar for at igangsætte, styre og gennemføre en række forskelligartede processer og opgaver i forbindelse med forbundets fokus på fastholdelse af unge i foreningerne og udvikle Rytmisk Gymnastik.

Din primære arbejdsopgave vil være:

  • At sikre gode udviklingsmiljøer i samarbejde med foreningerne, herunder faglig sparring og vejledning om gymnastudvikling og træneruddannelse i GymDanmark
  • At tilrettelægge og afholde samlinger og symposier (camp-aktiviteter)
  • At planlægge og lede udtagelsesprocesser og landsholdsaktiviteter

Vores forventninger til dig

Vi lægger vægt på ansvarlighed, stærk faglighed og stort engagement. Du skal være ambitiøs, grundig og effektiv i din opgaveløsning. Du skal være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold og tillidsfulde samarbejde, både på forbundskontoret, i relation til vores foreninger og med de mange frivillige der er engageret i GymDanmark.

Det er vigtigt at:

  • Du har relevant uddannelse og solid erfaring inden for Rytmisk Gymnastik
  • Du er processtærk, grundig og eksekverende
  • Du evner at sætte dig i spidsen for processer og drive dem helt i mål
  • Du er udadvendt, relationelt stærk og kan begå dig i mange forskellige arenaer
  • Du er indstillet på at en del af arbejdstiden ligger i aftentimer og weekend i forbindelse med foreningsudvikling og samlinger mm.

Praktisk information

Fristen for ansøgninger er fredag den 13. august 2021.  Ansøgning sendes til hfi@gymdanmark.dk.
Første samtale afholdes onsdag den 19. august og anden samtale mandag den 23. august i Brøndby. Der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne mellem første og anden samtale. Tiltrædelse i jobbet er 1. oktober.

Om os

GymDanmark er ét af Danmarks ældste og største idrætsforbund med 200.000 gymnaster og fitness udøvere. GymDanmarks administration har Forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Vi er 20 ansatte der alle brænder for udviklingen af gymnastik og fitness. Vores hverdag er præget af god stemning, en uhøjtidelig omgangstone og en flad organisation, hvor vi lægger vægt på at have det godt sammen. Vi har fredagsbar og fællestræning for dem, der har lyst og Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning, faglige netværk og træningsfaciliteter. GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik og fitness er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

Hent stillingsopslag i PDF

Klik her

Mere om GymDanmark

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen