Bestyrelsesmedlem i GymDanmark valgt til DIFs bestyrelse - GymDanmark

Bestyrelsesmedlem i GymDanmark valgt til DIFs bestyrelse

På DIFs Årsmøde i dag, lørdag den 19. juni, blev bestyrelsesmedlem i GymDanmark Jens Hornemann, valgt til DIFs bestyrelse for en 2-årig periode. Samtidig blev Hans Natorp valgt til ny formand i DIF.

Jens Hornemann har siddet i GymDanmarks bestyrelse siden 2018 og glæder sig nu til samtidig at bestride en bestyrelsespost i DIF.

’Jeg er meget glad for at blive valgt til DIFs bestyrelse og glæder mig meget til det kommende arbejde. Jeg er motiveret af et stærkt ønske om at være med til at sikre og skabe rammerne om DIF som en utrolig vigtig institution i det danske samfund og udgangspunktet for næsten 2mio danskeres idrætsliv. Jeg vil arbejde for ansvarlig ledelse, digitalisering og en stærk økonomi med flere bundlinjer som ramme for idrættens mangfoldighed, emner som jeg også er optaget af, i GymDanmarks bestyrelse’ fortæller Jens Hornemann.

GymDanmarks formand Anders Jacobsen er også glad for valget og siger ’Jens Hornemann har været med til at løfte og kvalificere bestyrelsesarbejdet i GymDanmark ved aktivt og konstruktivt at bidrage til den store udvikling, forbundet har gennemgået de senere år. Han bidrager med vigtige kompetencer i det strategiske og politiske bestyrelsesarbejde med gode refleksioner og formår at veksle mellem perspektiver for organisationen, idrætsfællesskabet og for hvad det betyder for den enkelte udøver helt ude i praksis i træningssalen. Han er den helt rette til bestyrelsen i DIF og den samlede danske idræt.

Læs mere om DIFs Årsmøde her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen