Team Greve vinder DM i Grand Prix Rytme - GymDanmark

Team Greve vinder DM i Grand Prix Rytme

Team Greve kunne efter en nervepirrende og meget tæt konkurrence kalde sig for officielle DANMARKSMESTRE i Grand Prix Rytme 2021.

Under den lange nedlukning har Team Greve haft god mulighed for stadig at træne og har arbejdet hårdt og målrettet frem mod de danske mesterskaber.

“Holdet har deltaget i mange internationale onlinestævner, som har hjulpet til med at holde intensiteten i træningerne. I maj måned var holdet til EM i Moskva og fik en flot placering som nr. 10”, fortæller træner Camilla Kruse.

Efter deres frie serie lå holdet foran med 0,5, og herefter ventede vimpelserien. Pigerne kæmpede bravt og fik den anden højeste karaktr i vimpelserien, men det var nok til at de hev sejren og guldet hjem.

“De har bare to fantastiske serier og selvom de bøvlede i vimpel, så var de gode nok til at vinde. Det er en vild følelse og så velfortjent”, slutte Camilla Kruse af.

Senior

Navn Resultat
1  Team Greve, Greve Gymnastik og Trampolin 30,63
2  Team Octavia, Farum Gymnastikforening 30,27
3  Team Estella, DHG Gymnastik 29,30
4  Team Ambria, SOR IF 21,57

Gense konkurrencen

Se med her

Resultater

Find dem her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen