Sommeropvisninger og konkurrencer - GymDanmark

Sommeropvisninger og konkurrencer

Nu er der endelig mulighed for at komme ud og opvise igen – så skal jeres hold med, så skynd jer at tilmelde jer til en eller flere af nedenstående arrangementer. Vi håber på at se jer og få gang i opvisningsgulvene igen.

GymForLife

Den velkendte konkurrence GymForLife afholdes i år den 12.juni. Her kan opvisningshold få deres opvisning bedømt og blive inspireret af det samlede gymnastikshow. Kom og vær med til et brag af en dag, hvor nytænkning, kvalitet og underholdning er i fokus.

Læs mere og tilmeld jer her

Gymnasternes dag i det fri  – Sjælland
Som noget særligt i år arrangeres der et udendørs opvisningsshow i Solrød den 13. juni. Kom med til en hyggelig dag, hvor publikum kan slænge sig på tæpperne med picnic og se jeres flotte opvisninger.

Læs mere og tilmeld jer her

Gymnasternes Dag – Fyn
Grundet coronasituationen er Gymnasternes Dag Fyn rykket til den 26. juni i Odense. Dette er den eneste indendørs Gymnasternes Dag, der afholdes på denne side af sommerferien, så gå ikke glip af chancen for at komme ud og vise jeres flotte opvisninger.

Læs mere og tilmeld jer her