EM i Idrætsgymnastik 2021 - GymDanmark

EM i Idrætsgymnastik 2021

Endelig fik vores idrætsgymnaster igen mulighed for at deltage ved en international konkurrence, det skete denne uge ved Europamesterskaberne i Basel. Der har naturligvis været spænding omkring det at komme i international konkurrence igen efter snart 1½år´s fravær med Corona-tilstande, som har udfordret både træning og konkurrencer.

Både kvinderne og herrerne har i EM-kvalifikationen deltaget med nye spring og momenter, og er flere steder lykkedes med de opsatte målsætninger. Udfordringen er naturligvis at toppræstere til et EM med så højt et niveau fra de øvrige lande, og det fik gymnasterne også at føle ved nogle af deres præstationer.

Den efterfølgende evaluering er nu vigtig til brug for de erfaringer, vi har gjort os med det internationale høje niveau, som motivation for den videre udvikling af gymnasterne hjemme i klubberne.

 

Resultater KIG

Læs mere

Resultater MIG

Læs mere

Live stream

Følg resten af EM

Læs mere

Foto: EG – Se flere billeder på European Gymnastics Facebook