Hjemmetræning - GymDanmark

Hjemmetræning

Hallen er lukket og vi kan ikke mødes til træning.

Måske har din forening haft gang i online-træning. Måske har du bare trænet selv derhjemme på stuegulvet. Uanset hvad så kan der nu hentes inspiration til øvelser til hjemmetræningen. Vi har nemlig fyldt øvelsesbanken op med øvelser, der er særligt velegnede til træningen derhjemme.

Der er øvelser for alle – lige fra familietræning med de mindste til fitness, træning for seniorer og grundlæggende gymnastiske øvelser som fx grundpositionerne, hovedstand og håndstand. Er du frisk på en udfordring, så har vi også en lille Corona-challenge til dig.

Online-træning er en god måde at holde forbindelsen til sine medlemmer, men vi venter på at kunne mødes i hallen igen. Vil din forening have inspiration til hvordan man kan arbejde med online-træning, så er der hjælp at hente på DIFs gratis webinar om live-streaming 24. og 25. februar. Der vil være gode råd om teknik, valg af platform og vurdering af om en aktivitet egner sig til streaming. Der er plads til både nybegyndere og øvede streamere på webinaret.

Online træning - hvordan?

Vil din forening gerne prøve kræfter med online træning? Så lyt med, når DIF inviterer til gratis webinar om live-streaming 24. og 25. februar. Tilmelding senest 22. februar.

Læs mere og tilmeld her

Corona-challenge

Er du frisk på en udfordring? Så prøv kræfter med de 10 udvalgte øvelser. Print et diplom eller send en video til din træner.

Læs mere

Hjemmetræningsøvelserne

I øvelsesbanken finder du alle hjemmetrænings-øvelserne. God træning.

Læs mere