Gjellerup Sdr. S. G. og i.: Årets Forening 2020 - GymDanmark

Gjellerup Sdr. S. G. og i.: Årets Forening 2020

Hvert år kårer GymDanmark Årets Forening på Årsmødet. I nomineringen tages der udgangspunkt i, at foreningen gør en positiv forskel i Gymnastik Danmark. At Foreningsmiljøet er kendetegnet ved at være velfungerende og udviklingsorienteret, herunder at være aktiv på kurser og uddannelser i GymDanmark. Endeligt er det kendetegnene for Årets Forening at have et bredt udvalg af aktiviteter og tilbud til foreningens medlemmer.

I 2020 blev det Gjellerup Sdr. S. G. og i.  der løb med titlen, æren og gavekortet fra GymDanmarks samarbejdspartner CHOPAR på 10.000 kr.

Foreningsfællesskab med mange ildsjæle

Gjellerup Sdr. S. G. og i.  har et særligt foreningsfællesskab med mange ildsjæle og med stor inddragelse af forældre, gymnaster og instruktører i de mange forskellige artede opgaver, der følger med når man vil drive en sund og moderne forening. Foreningen vægter uddannelse og sikkerhed for deres gymnaster og instruktører meget højt og deltager aktivt på GymDanmarks kurser og uddannelse, ligesom de også gerne påtager sig rollen som vært ved forskellige arrangementer.

Gjellerup Sdr. S. G. og i.  udmærker sig ved at følge med udviklingen i alle de år den har eksisteret. Ved fortsat at tilbyde et stort og varieret udbud af gymnastikaktiviteter med hold for små og store, de vilde og de stille, for motionister og konkurrencegymnaster, for dem, der bare vil svede, og dem der vil arbejde frem imod en opvisning – med andre ord er der plads til alle i Gjellerup Sdr. S. G. og i.

Opvisninger og konkurrencer på højeste niveau

I 2019 deltog Gjellerup Sdr. S. G. og i.  i World Gymnaestrada, som er verdens største gymnastikstævne, hvor de udover at deltage i forskellige opvisninger også var udtaget til at repræsentere Danmark i det store FIG gallashow

Og sidst med bestemt ikke mindst, så har foreningen et senior herrehold som har vundet det danske mesterskab i TeamGym de seneste 7 år og 2 gange det nordiske mesterskab.

Nominerede foreninger 2020

  • Pedersborg Gymnastik og Idræt. Gymnastik og fitness afdelingen
  • Værløse Gymnastik
  • Gjellerup Sdr. S. G. og i.
  • Gymnastikforeningen 94