Deltag i WEBINAR: Når talentudvikling og klubudvikling mødes - GymDanmark

Deltag i WEBINAR: Når talentudvikling og klubudvikling mødes

Du kan stadig nå at tilmelde dig og deltage i WEBINARET: Når talentudvikling og klubudvikling mødes
Det er i morgen – d. 17.11 – kl. 16.00 – 17.30

TILMELDING

INFORMATION OM WEBINARET

Er din forening sat i stilling til god talentudvikling og gælder GymDanmarks værdisæt for talentudviklingsarbejde i alle GymDanmarks discipliner?

Hvorfor er det vigtigt at forholde sig til?

Med GymDanmarks Talent- og elitestruktur følger potentielle nye indsatsområder og talentudviklingssamarbejde, som klubber kan dykke ned i, for at optimere deres talentudviklingsarbejde. Men selvom ”talentudvikling” er blevet noget alle taler om, så er det måske ikke så nemt at praktisere for alle.

På webinaret vil Ole Mathorne, Ph.d.-studerende i talentudvikling i dansk sport ved SDU, præsentere nyeste forskning og seneste tendenser inden for talentudviklingsarbejde og sætte dette i relation til udviklingsarbejdet i GymDanmark. Han vil herfra facilitere online gruppediskussioner og samle trådene for at fremhæve de væsentligste pointer herfra.

Udover det teoretiske ståsted vil vi dykke ned i, hvordan GymDanmark tænker talentudvikling udført i praksis. Her vil landsholdschef, Helge Fisker, sammen med disciplinkaptajn for TeamGym, Ole Holmskov, præsentere igangværende projekter og fremtidsperspektivet for talentudviklingsarbejdet med afsæt i GymDanmarks Talent- og Elitestrategi.

Endeligt, vil Rikke Løwe fra Svendborg Gymnastikforening præsentere deres igangværende talentudviklingssamarbejde og fortælle om processen.

Vi ses online i morgen kl. 16.00!