Fortsat tilladt at samle 50 gymnaster på børne- og ungdomshold - GymDanmark

Fortsat tilladt at samle 50 gymnaster på børne- og ungdomshold

Forsamlingsforbuddet på 50 personer er stadig det gældende for aktiviteter for børn og unge.
Selv om der fra mandag den 26. indføres et forsamlingsloft på 10 personer frem til foreløbig 23. november, kan GymDanmarks medlemmer stadig gennemføre aktiviteter for børn og unge med op til 50 deltagere. De er nemlig undtaget det nye forsamlingsloft.

For de voksne udøvere over 21 år, er der nu et forsamlingsloft på 10 personer, som indføres allerede fra mandag den 26. oktober. GymDanmark undersøger, hvordan foreningerne skal forholde sig til hold, der er i blandede i aldersgrupper og forældre-barn-hold.

Opfordring fra GymDanmark: Hold foreningslivet i gang!

Fritidsaktiviteter, motion og fællesskab er vigtig, så vi opfordrer alle foreninger til at holde så mange aktiviteter i gang som muligt, selvfølgelig under hensyntagen til de nye restriktioner.
Vi vil også holde flest mulig aktiviteter i gang i forbundsregi, og har du tilmeldt dig kurser, uddannelser, konkurrencer og samlinger vil du få besked, hvis der skulle komme ændringer eller aflysning.

Se nedenstående infografik, eller download plakaten her