Vi søger Regnskabsassistent / Sportskoordinator til GymDanmark - GymDanmark

Vi søger Regnskabsassistent / Sportskoordinator til GymDanmark

Er du serviceminded, udadvendt, god til at have overblik samt er glad for at løse praktiske og administrative opgaver – så er du måske vores nye kollega. Har du samtidigt en regnskabsmæssig baggrund, med erfaring som bogholder eller regnskabsassistent, kan du være den rette i jobbet som regnskabsassistent med sportskoordinatorfunktion på GymDanmarks forbundskontor.

Du bliver en del af vores kontor, hvor 20 ambitiøse og engagerede ansatte alle brænder for udviklingen af GymDanmark. Vores hverdag er præget af god stemning samt en flad organisationsstruktur præget af fleksibilitet og højt til loftet. Vi lægger stor vægt på at have det god sammen. Som en del af GymDanmark for du adgang til et stort fagligt netværk i Idrættens Hus, hvor ca. 400 ansatte alle arbejder indenfor idrættens verden.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt på to funktioner og det er vigtigt at du er indstillet på at varetage både funktionen som regnskabsassistent samt som sportskoordinator. Du kommer til at referere til den tværfaglige leder og indgå i et team der servicerer organisation og medlemmer i forbindelse med afholdelse af aktiviteter og konkurrencer, samt arbejde tæt sammen med vores regnskabsansvarlige medarbejder.

De primære opgaver vil være følgende:

 • Debitor-, kreditor- og indtægts bogholderi, herunder fakturering, rykning, bogføring,
  betaling og afstemning
 • Understøtte arbejdet omkring GymDanmarks konkurrencediscipliner i samspil med frivillige
 • Support til vores foreninger
 • Administrative opgaver i forbindelse med drift af vores aktiviteter og af forbundskontoret

Vores forventninger til dig

Vi lægger vægt på høj faglighed, stærkt engagement og en uhøjtidelig omgangstone. Du skal være ambitiøs, arbejdsom og grundig i din opgaveløsning. Samtidigt skal du være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold og tillidsfulde samarbejde, både på forbundskontoret og i relation til de mange frivillige der er engageret i GymDanmark. Det er derfor vigtigt at du:

 • Har en relevant regnskabsmæssig baggrund eller uddannelse
 • Er indstillet på at blive oplært i rollen som sportskoordinator
 • Er fortrolig med IT og med at teknologi løbende giver nye muligheder
 • Er hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsgange
 • Har respekt og forståelse for vores frivillige og foreninger, samt de præmisser de arbejder under
 • Arbejder struktureret og kan håndtere at der til tider er travlt
 • Kendskab til Business Central er en fordel
 • Kendskab til gymnastikkens eller idrættens verden er en fordel
 • Kan deltage i aften- og weekendarbejde i begrænset omfang
 • Om os

  GymDanmark er det næststørste og samtidigt et af de ældste specialforbund i Danmark, og vi har forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Vi har fredagsbar og fælles motion for dem der har lyst. Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning og diverse motionsfaciliteter.

  Forbundskontoret servicerer vores ca. 200.000 medlemmer, 10.000 licenshavere, 450 foreninger, otte disciplinudvalg med mange undersektioner samt GymDanmarks bestyrelse.

  Vi gør os umage med at skabe en arbejdsplads hvor vi udvikler os fagligt og hvor vi har det godt sammen.

Praktisk information

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til tværfaglig leder Anne Nørkjær Werner på tlf. 41 19 16 75 eller mail anw@gymdanmark.dk.

Ansøgning og CV sendes til hr@gymdanmark.dk og ansøgningsfristen er tirsdag den 4. august 2020.

Første samtale afholdes tirsdag den 11. august 2020 og anden samtale den fredag den 14. august 2020.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. oktober 2020.

GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

Se flere spændende jobopslag i GymDanmark her