Sæsonstart er kursustid - GymDanmark

Sæsonstart er kursustid

…Og NETOP NU er GymDanmarks kalender fyldt med kurser og træneruddannelser

GymDanmark Katalog 2020

Dit OVERBLIK til kurser, uddannelse, træning og events

Læs mere

GymDanmark kursuskalender

Din GENVEJ til tilmelding og mere information

Læs mere

Sommeren står for døren og planlægningen af den kommende sæson rykker tæt på. Det er et stort – men vigtigt – arbejde at finde de rigtige trænere til holdene i foreningen. Uanset om I arbejder med nye eller erfarne trænere, så kan man altid blive lidt bedre og lære nyt.

Taler I med jeres trænere om, hvordan de gerne vil udvikle sig i den kommende sæson?
Hvad de vil blive bedre til?

Det synes vi i GymDanmark  I skal gøre. Det viser, at I tager jeres trænere og deres gerning alvorligt, at det optager jer hvad og hvordan de går til trænergerningen, og FORDI trænerne måske er de VIGTIGSTE ressourcer i foreningen.

Hvem vil ikke gerne ‘ses’ og værdsættes?

Vis trænerne, at I gerne vil investere I dem ved at uddanne og udvikle dem. Gør I dette, vil jeres trænere mærke, at I interesserer jer for dem og værdsætter deres arbejde i foreningen. Resultatet er kompetente og veluddannede trænere. Og hvem vil ikke gerne have det?

Kalender

Find kurser og træneruddannelser i kaldenderen.

Find kurser

Regionale konsulenter

Tag fat i din forenings regionale konsulnet. Hun kan hjælpe jer med kurser.

Jeres konsulent

Fitnesskurser

Vi tilbyder fitnesskurser i samarbejde med DGI.

Fitnesskurser