Hent gratis Comeback Fitness-materiale - GymDanmark

Hent gratis Comeback Fitness-materiale

Der er givet grønt lys for at dyrke fitness indenfor igen. Hent træningsprogrammer til dance, yoga og funktionel træning.

Nu er det igen muligt at dyrke fitness indenfor. For at hjælpe foreningerne godt i gang med et comeback til deres fitness holdaktiviteter har Bevæg dig for livet – Fitness udviklet tre gratis træningsprogrammer. Der er træningsprogrammer til funktionel træning, dance og yoga, og fælles for dem er, at de indeholder fire træninger på 60 minutter, så der er grydeklare træningsplaner til fire uger.

Materialer til en komplet time

I Dance-materialet er der for eksempel koreografier til fire vidt forskellige danse, bla. AfroDance og Back To The 80’s, hvor trinene dels er nedskrevet men også vises i introvideoer og videoer med hele dansen.

Funktionel træning-materialet byder også på videoer, der viser opvarmnings- og udstrækningsforslag samt  fire workouts. Materialet er udarbejdet, så det er let at planlægge sin træning.

Er man yogainstruktør får man fire yogaprogrammer, som kommer hele kroppen igennem, men har hvert sit tema:

  • Nakke & skuldre
  • Ryg: Tvist & sidestræk
  • Ryg: Bryståbnere & bagoverbøjninger
  • Hofter & baller

Der er desuden en playliste til hvert program.

Del og vind

De fire ugers træningsforløb i Comeback Fitness skydes i gang mandag den 15. juni og slutter søndag d. 6. september. Man bestemmer selv, hvornår og hvordan de fire træningsuger bliver lagt.

Alle, der er med i comebackfitness og deler fotos, deltager i konkurrencen om lækre fitnesspræmier. Hovedpræmien er en træningsevent i jeres forening med en af de tre landsundervisere, der har udviklet træningsplanerne. Man deltager ved at dele billeder fra træningen på Facebook og tagge Facebook-siden, @Bevæg dig for livet – Fitness. Eller ved at bruge hashtagget #comebackfitness2020 på Instagram.

Hent materialer og se mere