GymDanmarks medlemstal stiger for 10. år i træk - GymDanmark

GymDanmarks medlemstal stiger for 10. år i træk

DIF og DGI har idag offentliggjort tallene for seneste medlemsregistrering, som viser at idrætten har historisk mange medlemmer.

Læs hele pressemeddelelsen her

Samlet set fortsætter GymDanmark medlemsfremgangen og tæller nu 201.588 medlemmer i 444 foreninger (inkl. efterskoler). Sammenlignet med tallene fra 2018 går vi samlet set fremad med 1.098 medlemmer og 3 foreninger tilbage.

Forbundsformand Anders Jacobsen siger:

Jeg er utrolig glad for, at vi i GymDanmark fortsætter medlemsvæksten, det vidner om det store stykke arbejde, der bliver gjort rundt omkring i det lokale foreningsliv. Vi ser nu en travl fremtid i møde, hvor vi skal fortsætte det gode arbejde for de mange medlemmer i foreningerne.