Økonomisk håndsrækning til foreningerne - GymDanmark

Økonomisk håndsrækning til foreningerne

Som Gymnastik- og Fitnessforening i GymDanmark er det nu muligt at få del i de 50 millioner, der er afsat til at hjælpe det frivillige foreningsliv igennem de økonomiske udfordringer Corona har medført.

GymDanmarks forbundsformand Anders Jacobsen glæder sig over, at politikkerne har lyttet og taget foreningernes udfordringer alvorligt:

Der er et stort behov for denne håndsrækning, og det vil forhåbentlig komme til at gøre en forskel for rigtig mange af vores foreninger. DIF har på vegne af hele idrætten gjort et kæmpe stykke politisk arbejde, og det vil jeg gerne takke for.

Der er afsat 23 mio til DIF-idrætten, som fordeles via den eksisterende foreningspulje. Nærmere retningslinjer og information for ansøgninger afventer.

Målgruppen er de mange foreninger, der bløder økonomisk fordi opvisning og arrangementer er blevet aflyst, kontingenter for sommersæsonen mangler, og at boder på festivaller og andre frivillige aktiviteter ikke kommer til at bidrage i foreningskassen i år.

Pressemeddelelsen fra DIF

Få meget mere information omkring den nye hjælpepakke i pressemeddelelsen fra DIF.

Læs mere

Info, tips og råd til foreninger

Vi har oprettet en side til foreninger med information, tips og råd til at komme godt igennem denne svære tid.

Læs mere