Velkommen til ny leder af Bevæg dig for livet - Fitness - GymDanmark

Velkommen til ny leder af Bevæg dig for livet – Fitness

Foto: Nicolai Blom Pedersen

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Nicolai Blom Pedersen, som bliver ny leder for Bevæg Dig For Livet – Fitness.

45-årige Nicolai Blom Pedersen skifter dermed amerikansk fodbold ud med fitness, idet den nye leder kommer fra en stilling som administrationschef i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF).

Foruden de 10 år som administrationschef har Nicolai Blom Pedersen arbejdet syv år som idrætskonsulent i Idrætssamvirket Århus og har således mangeårig erfaring fra idrætsverdenen og med at arbejde i politisk ledede organisationer.

Som administrationschef i DAFF har han haft ansvaret for forbundets administration, økonomi og personaleledelse, og har således både kompetence og erfaring til at lede fitnesssamarbejdet og dets medarbejdere.

Nicolai Blom Pedersen er uddannet cand.scient. i idræt og økonomi, bor i Ry og har i øvrigt dyrket fitness i hele sit voksenliv – og har desuden været instruktør i et foreningsbaseret fitnesscenter. Han glæder sig meget til at komme i gang med jobbet som leder i Bevæg dig for livet – Fitness.

”Først og fremmest ser jeg frem til samarbejdet med alle de dygtige mennesker i og omkring projektet. Jeg har altid bevæget mig i idrætsverdenen rent fagligt, og kender desuden fra egen krop hvor meget motion og foreningslivet betyder. Derfor er det et stort privilegium for mig at arbejde i et projekt, der skal få flere danskere til at dyrke fitness i forening samt være en del af to store organisationer som GymDanmark og DGI”, siger Nicolai Blom Pedersen.

Nicolai har første arbejdsdag den 14. april

Se ansatte på Forbundskontoret i Bevæg dig for livet – Fitness her