TeamGym har fået Disciplinkaptajn - GymDanmark

TeamGym har fået Disciplinkaptajn

Med det formål at udvikle gymnastikken generelt, og løfte niveauet for flere, ansætter GymDanmark nu disciplinkaptajn i TeamGym.

Med ansættelse pr. 1. maj 2020 bliver Ole Holmskov Hansen Disciplinkaptajn for TeamGym i Danmark. Her bliver Oles primære opgaver i samarbejde med klubberne at udvikle talentudviklingsmiljøer i henhold til forbundets talent- og elitestrategi, udvikle camps og symposier i et langsigtet talentudviklingsperspektiv, samt planlægge og lede landsholdsaktiviteter.

Ole er uddannet Cand. Scient. i konkurrence- og eliteidræt med speciale i TeamGym og kommer fra en stilling som Efterskolelærer ved BGI Akademiet. Samtidigt med sit job ved BGI har Ole det seneste år også arbejdet for GymDanmark med diverse opgaver inden for undervisning af gymnaster og instruktører. Blandt andet har Ole varetaget opgaver som GymDanmark underviser og medudvikler af GymTræner 1 – Basis, GymTræner 1 – Spring og GymTræner 2 – Basis. Derudover har han været med til at udvikle det populære Multikursus i TeamGym i samarbejde med uddannelsessektionen i TeamGym

Om jobbet i GymDanmark siger en forventningsfuld og glad Ole Holmskov Hansen:

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud i klubberne og samarbejde om den røde tråd fra bunden til toppen, fra junior til senior. Jeg vil blandt andet arbejde for, at vi gennem de rette projekter fastholder så mange som muligt i sporten, så det ikke kun er i de unge år vi har en bred masse af aktive TeamGym gymnaster.

Det er også en glad Landsholdschef Helge Fisker der siger:

Jeg er rigtig glad for at kunne byde velkommen til Ole som Disciplinkaptajn i TeamGym og som ny ansat på Forbundskontoret og den internationale afdeling. Med målet om at implementere forbundets talent- og elitestruktur i alle discipliner, har vi nu fået ansat en super kompetent person, som både har bred praktisk erfaring og en stærk uddannelsesmæssige baggrund i forhold til at understøtte udviklingen af TeamGym. Jeg glæder mig til at vi i takt med ansættelse af disciplinkaptajner over tid, kan få opbygget et stærkt hold af personer, hvor vi kan få god synergi og erfaringsudveksling på tværs af discipliner, som vil komme medlemmerne til gode.