Vi søger Leder af nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness - GymDanmark

Vi søger Leder af nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

Vil du være med til noget stort, hvor du sammen med det danske foreningsliv får flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

  • Vil du være med til at omsætte strategi til praksis og gøre Danmark mere aktiv?
  • Er du til ledelse af komplekse strukturer og motiveres af at få etablerede organisationer og strukturer til at spille sammen?
  • Har du flere års erfaring indenfor ledelse, og agerer du stærkt i rollen som formidler – både når det drejer sig om rollen som leder overfor dine medarbejdere samt overfor organisationer og frivillige?

GymDanmark og DGI driver et veletableret fælles fitness-samarbejde, hvor vi arbejder målrettet på at sikre, at fitness også i fremtiden er en væsentlig foreningsaktivitet. Fitness-samarbejdet er en del af Bevæg dig For Livet, som er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie. Målet er, at Danmark skal være verdens mest aktive nation i år 2025.

Fitnessteamet er godt i gang med sin anden projektperiode og kan se tilbage på de sidste 3½ år, hvor der har været stor aktivitet, og der er kommet mange nye fitnessmedlemmer til i foreningerne. Der er fortsat et stort potentiale for fitness i de danske foreninger, og fem hovedindsatser skal bringe yderlig 40.000 nye fitnessmedlemmer til de næste tre år.

Den nuværende leder skifter job, hvorfor en ny leder søges til at stå i spidsen for fitnessteamet, hvor koordineret rådgivning, fælles markedsføring og stor gennemslagskraft overfor foreninger med fitness er nogle af nøgleordene. Du skal i tæt samarbejde med styregruppen, dine medarbejdere samt frivillige og medarbejdere i de to organisationer, gennemføre det vedtagne projekt. Se en uddybning af projektet HER.

Læs hele det spændende jobopslag her