Projektansvarlig til Internationale events - GymDanmark

Projektansvarlig til Internationale events

GymDanmark skal afholde Europamesterskabet 2020 i TeamGym og Verdensmesterskabet i Idrætsgymnastik i 2021. Vil du drive og tage ansvar for GymDanmarks store internationale events?

Vi leder efter en projektleder med stærke kommunikative kompetencer, som kan sikre styring af projekter med mange interessenter, samt have stort overblik og passion for at arbejde med sportsevents. Vores nuværende projektleder skal på barsel, og derfor har vi brug for en barselsvikar til at løfte vores to megaevents på dansk jord i 2020 og 2021. Du vil blive projektleder for begge events og skal styre processen omkring planlægning, koordinering af alle led i processen, have det store overblik over afviklingen af eventsene, samt den afsluttende evaluering og rapportering.

Du bliver en del af et Forbundskontor, hvor 20 ambitiøse og engagerede ansatte alle brænder for udviklingen af GymDanmark. Vores hverdag er præget af god stemning, en uhøjtidelig omgangstone, en flad organisation præget af fleksibilitet og højt til loftet. Vi lægger stor vægt på at have det godt sammen. Som en del af GymDanmark får du adgang til et stort fagligt netværk i Idrættens Hus, hvor ca. 400 ansatte alle arbejder ind for idrættens verden.

Om jobbet:

Som Projektleder har du det administrative ansvar for gennemførelse af vores events, hvor du refererer til GymDanmarks direktør og til en politisk ledet styregruppe.
Dit primære ansvar er at sikre, at vi kommer succesfuldt i mål med vores to megaevents i 2020 og 2021. De fleste ting er allerede på plads for EM i 2020, her skal projektet styres i mål. I forhold til VM 2021 vil du få stor indflydelse på opbygning af eventorganisationen, etablering af arbejdsgrupper og rekruttering af frivillige til overordnede områder.

Dine opgaver

Dit hovedfokus er EM i TeamGym 2020 og VM i Idrætsgymnastik 2021, hvor du skal sikre strategien, gennemførsel og forpligtelser i forbindelse samarbejdspartnere, herunder:

 • Sikre en økonomisk balanceret og logistikmæssig gennemførsel på et højt internationalt niveau
 • Du har ansvaret for projekterne fra A til Z og forventes at løse små og store opgaver
 • Sikre og tage ansvar for en bæredygtig eventplanlægning
 • Ansvaret for at udvikle og drive projektet og sikre involvering, ejerskab og sammenhæng på tværs af organisationerne
 • Sikre at eventens vision går i opfyldelse

Om dig:

Vi lægger vægt på høj faglighed, stærkt engagement og uhøjtidelig omgangstone. Du skal være ambitiøs, arbejdsom og grundig i din opgaveløsning, så ingenting bliver glemt eller overset. Samtidig skal du være indstillet på at bidrage til det gode kollegiale sammenhold og tillidsfulde samarbejde både på forbundskontoret og i relation til de mange frivillige i GymDanmark.

Det er derfor vigtigt, at du:

 • Har overblik og sikrer stærk styring i projekter med mange interessenter
 • Kan arbejde og løse opgaver selvstændigt
 • Har en stærk passion for at arbejde med at skabe de bedste rammer for et EM og VM
 • God til at agere i og skabe involvering blandt både ansatte og frivillige
 • Er åben og har let ved at skabe nye relationer
 • Er stærk i relationen med andre, herunder at sikre det gode partnerskab imellem Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Ballerup Kommune, Region Hovedstaden, samt det internationale og europæiske gymnastik forbund
 • Kan håndtere et projekt økonomisk: budget, budgetopfølgning mv.
 • Dygtig købmand (salg af sponsorater og billetter)
 • Er en positiv og udadvendt teamplayer med blik for at motivere andre
 • Har respekt og forståelse for vores frivillige og de præmisser, de arbejder under
 • Deltager i aften- og weekendarbejde efter behov

Kvalifikationer:

 • Erfaring med projektledelse fra idrætsevents foretrækkes
 • Dokumenterede resultater, der viser at du kan arbejde systematisk, mestrer at igangsætte og afslutte projekter samt formår at agere i politisk ledede organisationer
 • Solid erhvervserfaring fra lignende stillinger
 • Indgående kendskab til idrætsverdenen
 • Uddannelsesmæssig baggrund med afsæt i projektstyring- og ledelse
 • Problemfri kommunikation både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk

Om os:

GymDanmark er et af Danmarks ældste og næststørste idrætsforbund. GymDanmarks administration har forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Vi har fredagsbar og fællesmotion for dem, der har lyst. Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning og diverse motionsfaciliteter.

Forbundskontoret servicerer vores 200.000 medlemmer, 10.000 licenshavere, 450 foreninger, otte disciplinudvalg, adskillige undersektioner, samt 70 folkevalgte, herunder forbundsbestyrelsen.

Vi gør os umage med at skabe en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt samtidig med, at vi udvikler os fagligt. I jobbet får du får stillet mobiltelefon og PC til rådighed.

Praktisk info:

Stillingen er en fuldtids-projektansættelse frem til 1. november 2021, da vores projektleder skal på barsel. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgningsfristen er torsdag 6. februar 2020. Send din ansøgning og dit CV til Event Manager Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk
Samtaler vil blive gennemført i uge i uge 8 og 9.

For flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Event Manager Janne Jelstad på tlf. 4326 2611.

Stillingsopslaget som PDF

Hent her

Mere om GymDanmark

Læs mere

GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.