Oplev opvisningsshowet GymnastikKabalen 2020 - GymDanmark

Oplev opvisningsshowet GymnastikKabalen 2020

GymnastikKabalen 2020 er AFLYST

Det bliver med garanti et fedt opvisningsshow med gymnaster fra Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole, og et udsnit fra GymDanmarks discipliner –  når GymnastikKabalen åbner dørene d. 5 april 2020.

Efterskolerne fik idéen til showet, da de ønskede at give deres elever nogle nye fede rammer at lave opvisning i end den normale hal med streger i gulvet. Showet blev afholdt første gang i 2016 og med stor succes. De to efterskoler er hovedarranggør og GymDanmark er stolt samarbejdspartner.

Glæd jer til et forrygende show med fart over feltet

GymDanmark er glade for samarbejdet og ser frem til resultatet: “Vi er glade for, at vi igen i år har fået muligheden for at samarbejde med to rigtig dygtige efterskoler – og støtte op om at skabe et gymnastikshow som både har det meget showprægede, det mere stilistiske og intense. Det er også en oplagt mulighed for at vise vores mange forskellige gymnastikdiscipliner frem i en ny ramme og udenfor deres vante konkurrencemoment. Det var et fedt show sidste år, men jeg er sikker på, at det bliver endnu vildere i år, så jeg kan kun anbefale at købe billet til showet. Det skal nok blive en STOR oplevelse.”, fortæller Janne Jelstad, Event og kommunikation i GymDanmark.

Faktaboks

Hvornår: søndag d. 5. april 2019 kl. 15.00-18.00
Hvor: Brøndbyhallen
Billet: Voksne: 160 og børn kr.

Køb billetter til showet

Køb her

Mere information

Find meget mere information om GymnastikKabalen

Læs mere