Formand for Tumbling Udvalget genopstiller ikke - GymDanmark

Formand for Tumbling Udvalget genopstiller ikke

På repræsentantskabsmødet i år er der flere ledige pladser i Tumbling Udvalget. Nuværende formand Søren Juul Sømod genopstiller ikke til udvalget, og derved er der en ledig formandspost i Tumbling Udvalget ledig – denne er gældende for 2 år.
Udover de to vakante pladser der var i udvalget i forvejen, så har Janneke Lanng også valgt at trække sit kandidatur, så der i alt tre vakante pladser i udvalget (2 pladser for 2 år og 1 plads for 1 år). Hvis du ønsker at være en del af Tumbling Udvalget og være med til at præge og udvikle tumling i Danmark, så har du mulighed for at stille op på dagen til udvalget.
De seneste år har Tumbling udvalget fået en god struktur på vores konkurrencer, dommer besætning og dommerkurserne. Der er også lykkes at ligge yderlige lag på. Det er nu tid til at udvikle udvalgsarbejdet således at UTU står godt rustet til fornyelsen af GymDanmark. De seneste år har taget udgangspunkt i et antal projekter, som vi med god succes har gennemført. Det har været en fornøjelse at være med til, men jeg kan ikke se mig selv i at drive den næste proces, fortæller Formand for Tumbling Søren Sømod.

Repræsentantskabsmødet 2019

Find mere info, tilmeld dig mødet og meget mere

Klik her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen