Ny officiel Danmarksmester i Rope Skipping - GymDanmark

Ny officiel Danmarksmester i Rope Skipping

Det blev præcis det drama og den fantastiske konkurrence, som alle havde håbet på ved årets DM Master konkurrence. Generelt var der rekord mange deltagere til dette års Masterkonkurrence i alle rækker – så det blev en lang og intens dag for både publikum, trænere og sjippere.

Med over 50 deltagere i Senior Master Piger var der intens konkurrence om det officielle Danmarksmesterskab og den eftertragtede DIF-medalje. Der var et rigtig godt niveau hele vejen rundt –  og det var tydeligt, at der er mange stærke sjippere og de kunne udfordre hinanden. Kampen om de tre bedste placeringer stod mellem Eva Skjalshøj, Mathilde Larsen og Marie B. Magersholt.  Efter nogle meget tætte konkurrencer i speed disciplinerne, skulle DM afgøres i freestyle disciplinen – og her trak Marie Broen Magersholt det længste strå og kunne kalde sig officiel Danmarksmester 2019. Den forsvarende Danmarksmester Mathilde Larsen måtte sande at en knude på sjippetorvet i freestylen var for stor en fejl til at genvinde titlen, men hun vandt en sølvmedalje foran Eva Skalshøj, som vandt Bronze.

Nr. 1 Danmarksmester: Marie Broen Magersholt, Lillerød GF
Nr. 2: Mathilde Larsen, Lillerød GF
Nr. 3: Eva Skalshøj, Gug

Find alle resultaterne fra Master Senior -piger her

For drengene i Senior Master blev det Alfred V. Wulf-Andersen som vandt foran Simon D. Meincke og Alfred R. Grarup. Find resultaterne for Master Senior – drenge her

DM Junior og mini Master blev også afgjort efter nogle flotte præstationer
I Junior Master blev der kæmpet om pladserne på podiet og der var kamp til stregen hele vejen igennem de forskellige discipliner. Men det Laura R. Pedersen som kunne hænge guldet om halsen, mens Laura S. Jensen blev nr. 2 og Stine S. Pedersen blev nr. 3. Find resultaterne for DM Junior Master her

I Mini Master hev Jasmina Skaarup en flot sejr hjem, mens Mathilde V. Jeppesen blev nr. 2 og Solveig B. Seiersen blev nr. 3. Find resultaterne for Mini Master her

DM Senior Master - piger
DM Senior Master - drenge
DM Junior Master - piger
DM Mini Master - piger

Følg Rope Skipping på Facebook

Facebook

Resultater

Klik her