EUROGYM på Island: Frist for tilmelding nærmer sig! - GymDanmark

EUROGYM på Island: Frist for tilmelding nærmer sig!

Så begynder tiden at være knap, hvis du og dit hold ønsker at deltage i 2020’s fedeste gymnastikstævne på Island. Hovedstaden Reykjavik er vært når unge gymnaster fra hele Europa ankommer til en uge med gymnastik, shows, workshops og samvær. Det bliver en helt unik oplevelse at få som både ungt menneske og som gymnastikhold.

Deadline for forhåndstilmelding er til og med d. 28. oktober 2019. Download tilmeldingsblanketten, udfyld og send til Josias på jsj@gymdanmark.dk

Udover egne shows deltager gymnasterne i fire forskellige selvvalgte workshops, der kan være alt fra TeamGym og stortrampolin, samt masser af andet gymnastik, men man kan også prøve kræfter med noget helt nyt som forskellige former for kampsport, isskøjteløb, crossfit, dans, atletik og cirkus-træning!

Det er muligt at ankomme og blive ekstra dage på skolerne til kun 25€ per nat person, hvis man ønsker mere tid til at opleve den helt vilde natur, der er deroppe. Der er dog også tænkt tid til ture ind i programmet under stævnet og det er muligt at bestille disse udflugter gennem os.

Læs meget mere om det ovenstående og andre vigtige informationer på vores side om EUROGYM og kontakt os endelig, hvis I har flere spørgsmål.

Vi håber, I vil med os på gymnastikeventyr!