Velkommen til Landsholdschef på Forbundskontoret - GymDanmark

Velkommen til Landsholdschef på Forbundskontoret

Den 1. november har vi fornøjelsen af at byde velkommen til ny kollega på Forbundskontoret, nemlig Helge Fisker som bliver Landsholdschef i GymDanmark.

Helge får en central rolle med ledelsesansvar for en række nøglepersoner i gymnastikkens discipliner, samt den strategiske sportslige udvikling af talent-, elite- og landsholdsgymnastikken i forbundet.

Helge Fisker siger:

Jeg glæder mig til samarbejdet med landstrænere, folkevalgte, frivillige og ansatte som er omkring talent- og elitearbejdet i GymDanmark. Det er med stor respekt for de forskellige miljøer, at jeg glæder mig til at kaste mig over de mange spændende opgaver som ligger forude. Ikke mindst at fortsætte det store stykke arbejde, der allerede er påbegyndt.

Jeg holder utrolig meget af gymnastikken, og jeg glæder mig derfor til nu at kunne arbejde med hele paletten og skabe sammenhænge, synergier og gode rammer for arbejdet med talent-og landsholdsarbejdet i de forskellige discipliner.

Også en glad direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut siger:

Med oprettelse af stillingen som landsholdschef har bestyrelsen truffet en afgørende beslutning om, at drive landsholdsarbejdet med et større strategisk fokus og en tydelig ansvarsforankring. Helge får dermed ansvaret for både vores landstrænere og landsholdsgymnasters udvikling. Jeg er sikker på, at Helge kan sikre både den nødvendige struktur og det trygge fundament samt den fremdrift, som kan udvikle forbundets talent-, elite og landsholdsarbejde.

Helge kommer senest fra en stilling på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, og er blandt andet uddannet DIF diplomtræner og pt. igang med Team Danmark og DIFs ITA uddannelse (Idrættens Træner Akademi). Helge har desuden været landstræner i GymDanmark de seneste 10 år. Privat bor Helge i Vindeby på Tåsinge.