Hold Fitness Tryday i jeres forening - GymDanmark

Hold Fitness Tryday i jeres forening

Alle foreninger med fitness – både holdtræning og/eller i fitnesscenter – kan deltage i Fitness Tryday, der holdes den 12. januar 2020.

Fitness Tryday er et landsdækkende event, hvor interesserede kan prøve forskellige former for fitness på egen krop. Og det er dagen, hvor foreningerne kan vise al den fantastiske fitness, de tilbyder – og forhåbentlig tiltrække nye medlemmer, blive mere synlige i lokalområdet og styrke sammenholdet i foreningen.

130 foreninger deltog i Fitness Tryday 2019, og det resulterede blandt andet i 1.140 nye fitnessmedlemmer.

87 % af de foreninger, der deltog, anbefaler andre foreninger at være med i 2020 – og det er nu man skal tilmelde sig!

Alle foreninger med fitness kan være med – hvad enten man tilbyder træning i fitnesscenter eller på hold – eller måske begge dele. Eneste krav er, at eventet skal holdes søndag den 12. januar 2020. Foreningen bestemmer selv indholdet og står for planlægning og afvikling som ved et normalt åbent hus-arrangement, men som en del af Fitness Tryday får I en række fordele, som gerne skulle gøre jeres event endnu bedre:

  • Gratis materialer, b.la. plakater, postkort og T-shirts
  • Gratis rådgivning om afholdelse og opfølgning
  • Visning af jeres event på bevaegdigforlivet.dk/fitness

Skal I være med?

Tilmeld jeres forening og læs mere

http://www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/fitness-tryday

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen