Kultur- og Talentudviklingssamarbejder - Kickoff - GymDanmark

Kultur- og Talentudviklingssamarbejder – Kickoff

Skab en rød tråd foreningen og arbejdet med gymnastikken!

Det er grundlæggende hvad GymDanmarks Talentudviklingsamarbejder handler om.

Til dette dobbeltarrangement får du 1) en indføring i hvorfor og hvordan jeres forening indgår et Talentudviklingssamarbejde med GymDanmark og 2) en grundig workshop i hvordan du som træner/leder kan arbejde bevidst og dedikeret med jeres talentudviklingskultur.

Vi ved at kultur har stor kæmpe betydning for et succesfuldt arbejde med talentudvikling. Med denne workshop bliver du præsenteret for nogle konkrete redskaber til at arbejde mere bevidst og struktureret med jeres kultur i foreningen, og nede på træningsgulvet.

Til at lede processen har vi inviteret sportspsykologisk konsulent, Adam Blicher. Foruden at være en del af Team Danmarks netværk af sportspsykologiske konsulenter, har Adam mange års erfaring i arbejdet med atleter, trænere og kluborganisering. Adam er særligt optaget af at skærpe trænere og lederes opmærksom på at skabe sammenhæng mellem værdier og handlingerne på gulvet.

Kulturel ledelse er et centralt område i GymDanmarks Talentudviklingssamarbejder. Begge dele har til formål at skabe bedre rammer for gymnasternes udvikling.

 

Vælg det sted der passer dig bedst

Tilmeld dig Kickoff-arrangementet i Jylland

Kultur- og Talentudviklingssamarbejder – Kickoff Jylland

Tilmeld

Tilmeld dig Kickoff-arrangementet på Sjælland

Kultur- og Talentudviklingssamarbejder – Kickoff Sjælland

Tilmeld

Tilmeld dig Kickoff-arrangementet på Fyn

Kultur- og Talentudviklingssamarbejder – Kickoff Fyn

Tilmeld