EUROGYM 2020: Tilmeldingen er startet! Eventyret venter! - GymDanmark

EUROGYM 2020: Tilmeldingen er startet! Eventyret venter!

Mærk den helt særlige energi og stemning der opstår, når unge gymnaster næste sommer mødes under Islands dansende midnatssol!

Kom med til EUROGYM på Island og få en oplevelse for livet i din sommerferie. Unge fra hele Europa mødes i juli 2020 i smukke rammer på Island til en uge fyldt med gymnastik, sport og fællesskab.

I løbet af ugen vil der være opvisninger, mulighed for at afprøve nye sportsgrene på forskellige workshops og få nye venner på tværs af hele Europa.

Festivalen er hovedsageligt for unge på 12-18 år, der er dog mulighed for at tilmelde et begrænset antal gymnaster pr. hold, der ligger uden for aldersgruppen.
GymDanmark giver alle medlemsforeninger muligheden for at deltage i gymnastikfesten.

Prisen er 3100 kr. pr. person og herudover kommer transport til Island. Tilmelding er nu åben og skal ske senest d. 28. oktober 2019 via tilmeldingsskemaet

Er du stadig ikke helt overbevist? Så hop ind forbi den officielle side, hvor du kan læse mere om festivalen, og se billeder af hvor flot Island er. Det vil man ikke gå glip af!

Du kan også læse meget mere på her og altid være velkommen til at kontakte Josias Juliussen på jsj@gymdanmark.dk

Se en blanding af billeder fra Island og EUROGYM 2018 i Belgien herunder.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen