Flere medaljer til Danmark ved EM i Rope Skipping - GymDanmark

Flere medaljer til Danmark ved EM i Rope Skipping

Danmark vinder overall bronze til EM for hold for kvinder i Rope Skipping. Holdet fra Lillerød bestående af Mathilde Larsen, Marie Magersholt, Emilie Lykke, Anna Sørensen og Louise Francis har tidligere vundet medaljer i enkeltdiscipliner ved internationale konkurrencer, men det er første gang holdet vinder medaljer overall.

I et enormt stærkt felt af Europas bedste sjippere, formåede vi at kæmpe os igennem hele konkurrencen med et solidt og stabilt niveau. Dette medførte at vi nu kan kalde os det tredje bedste kvindelige hold i Europa. Vi er ubeskriveligt glade og stolte over vores præsentation, og det er uden tvivl en milepæl i vores rejse sammen.” fortæller holdet.

Danske medaljer ved EM

  • Bronze Overall (Mathilde Larsen, Marie Magersholt, Emilie Lykke, Anna Sørensen og Louise Francis – Lillerød GF)
  • Sølv i single rope pair freestyle (Julie Pedersen, My Flyvholm, Mathilde Emmersen, Laura Pedersen og Laura Enggaard – Gug)
  • Sølv i single rope team freestyle (Mathilde Larsen, Marie Magersholt, Emilie Lykke, Anna Sørensen og Louise Francis – Lillerød)
  • Sølv double dutch speed (Mathilde Larsen, Marie Magersholt, Emilie Lykke, Anna Sørensen og Louise Francis – Lillerød)
  • Sølv og guld double dutch single freestyle (guld: Helena Jensen, Anna Enggaard og Fie Lindschouw – Gug, sølv: (Mathilde Larsen, Marie Magersholt, Emilie Lykke, Anna Sørensen og Louise Francis – Lillerød)
  • Sølv double dutch pair freestyle (Christine Jensen, Eva Skalshøj, Cathrine Hansen, Simone Rafn og Jannicke Christensen – Gug)
  • I kvinderækken blev det udover en 3. plads overall til en 5. plads, 9. plads og 11. plads ud af 16 hold.
  • I mixrækken blev det danske hold (Simon Meincke, Laura Francis, Emma Faber-Rod, Mia Dobson og Karoline Nørgaard – Lillerød) nr. 8 af 11 hold og tog en bronzemedalje i disciplinen double dutch speed.

EM og Youth Master

Danmark deltog med 4 overall deltagere, hvor alle placerede sig i top-15 af 30 deltagere. Det blev til en 6. plads overall til Mathilde Helbo Larsen, 9. plads overall til Julie Bøggild Andersen, 10. plads overall til Eva Skalshøj og 15. plads overall til Marie Magersholt. Mathilde Helbo Larsen vandt desuden bronze med sin freestyle og sølv i disciplinen triple unders.

I Youth Tournament sikrede Alfred Wulf-Andersen sig guld i disciplinen single rope speed 30 sekunder og bronze i single rope speed 3 min.

Open Tournament

Danmark deltog med to hold i mixrækken og tre hold i kvinderækken. Holdene kan tage nye konkurrenceerfaringer med hjem i bagagen.

I mixrækken vandt Danmark (Alfred Wulf-Andersen, Josefine Sørensen, Anna Anderson og Josephine Rasmussen) en bronzemedalje i double dutch pair freestyle.
I kvinderækken vandt Danmark sølv (Charlotte Schaffalitzky De Mucadell, Laura Pedersen, Line Fromberg og Nathalie Timm) og bronze (Josephine Edens, Sara Bach, Vera Grarup og Vigga Partsch) i double dutch speed samt bronze i disciplinen single rope speed (Charlotte Schaffalitzky De Mucadell, Laura Pedersen, Line Fromberg og Nathalie Timm)

To nye Danmarksrekorder

I kvinderækken blev der sat ny danmarksrekord i single rope speed relay (4*30 sekunder). Den gamle rekord på 355 blev sat i 2006 er blevet slået med ét hop, så den nye danmarksrekord er 356. Rekorden blev sat af: Pernille Mogensen, Thea Jonassen, Julie Andersen og Kirstine Arknæs.

Julie Bøggild Andersen (første hopper i single rope speed relay): Jeg synes det var meget vildt. Det kom lidt som et chok for holdet – den havde vi ikke lige regnet med. Jeg tænkte bare: tag det roligt, så det bliver godt for holdet”

I disciplinen triple unders tog Mathilde Larsen 147 triple unders og slog dermed rekorden fra 2012 med 2 hop.

Facebook

Se foto og video

Instagram

Stories & More