Golden Pass-billetter til EM i TeamGym 2020 er udsolgt - GymDanmark

Golden Pass-billetter til EM i TeamGym 2020 er udsolgt

På den første dag i juni blev partout-billetterne, Golden Pass, til det forestående Europamesterskab i TeamGym i 2020 sat til salg. De gav adgang til Ballerup Super Arena under alle indledende runder og finaler i både junior og seniorkonkurrencerne. Nu er de udsolgt.

Men der er ingen grund til at fortvivle. Enkeltbilletter til de indledende runder bliver sat til salg primo november i år. Og de resterende billetter, inklusiv enkeltbilletter til finalerne, bliver sat til salg næste sommer.

Europamesterskaberne i TeamGym afholdes i Ballerup Super Arena d. 14.-17. oktober 2020 og er et samarbejde mellem Sport Event Denmark, Ballerup Kommune og GymDanmark. Yderligere information kan findes på den officielle hjemmeside teamgym2020.com