KOM NU, DU KAN JO GODT!!! - GymDanmark

KOM NU, DU KAN JO GODT!!!

Den følelse kan mange trænere genkende, når man står med en gymnast der har en springblokering eller en gymnast, der efter længere tids skade ikke længere tror på sig selv og sine evner.

Lige såvel som det kan være kilde til frustration hos træner og gymnast, er de fleste trænere bevidste om at modgang er en uundgåelig følgesvend i gymnastens udvikling. I værste fald kan modgang eller oplevelsen af store udfordringer være dråben, der får bægeret til at flyde over og i sidste ende medføre at gymnasten stopper med at lave gymnastik.

I denne workshop af sportspsykologiske konsulent Stine Nylandsted Lyhne får du viden om:

  • Hvordan du tackler en atlet, der er styret af tanker og følelser
  • Hvordan du træner dine atleters evne til at fokusere
  • Hvordan du udvikler selvtillid hos dine atleter

Oplægget giver dig konkrete redskaber, som du kan implementere i træningen og hjælpe dig i forbindelse med gymnaster der oplever modgang.

Ph.d. studerende og sportspsykologisk konsulent, Stine Nylandsted Lyhne

Udover at være tidligere gymnast, arbejder Stine som Ph.d.-studerende og sportspsykologisk konsulent. Stine forsker i mentalsundhed i elitesport og har gennem sit arbejde som sportspsykologisk konsulent haft samtaler og forløb med en hel del gymnaster, der har oplevet store udfordringer i forbindelse med skadesforløb i gymnastik.

”Al den modgang, hvad skal vi med den?”

Langt de fleste trænere kender det. Man arbejder med en gymnast, som går igennem en periode, hvor det går ned ad bakke, motivationen mangler og gymnasten er ovenikøbet lige røget ind i en overbelastningsskade. Hvordan forholder vi os til det? Det er temaet for Talentseminaret d. 21. september 2019.

Læs mere

Talentseminar d. 21. september 2019.

“Al den modgang, hvad skal vi med den?” Tilmeld dig med det samme til seminaret d. 21/9 2019.

Tilmeld