Vinder af Gym for Life 2019 blev holdet Anois fra Karlslunde - GymDanmark

Vinder af Gym for Life 2019 blev holdet Anois fra Karlslunde

På denne smukke søndag i juni gik det løs ved Gym for Life, som blev arrangeret af GymDanmark i samarbejde med Tarup-Paarup Idrætsforening.

Der var lagt op til masser af flot gymnastik, og ikke mindst nogle underholdende opvisninger fra de i alt 12 deltagende hold – og alle leverede i stor stil.

Gym for Life er en opvisningskonkurrence, hvor holdene bliver bedømt, og hvor kvalitet og underholdningsværdi er i højsædet for konkurrencen. Der var rekord mange deltagere, og mange forskellige genre blev vist frem – alt fra danse inspirerede indslag til springhold og rytme. Alle holdene i år havde et højt niveau og viste hver i sær, hvordan gymnastikken kan fortolkes på forskelligvis.

Alle hold får medalje og bliver inddelt i bronze, sølv og guldkategorier, hvor af guld-holdene går videre til finalen. Der gik fire hold videre i finalen ved dette års konkurrence, og det blev Performance Elite Team fra Bellinge, Anois fra Karlslunde, Talenthold Greve og DGI Nordsjælland Performance Team Værløse, som trak de længste strå.

Efter en spændende finale blev det Anois fra Karlslunde, som kunne juble og løfte pokalen og kalde sig vinder af Gym for Life 2019.

Resultater 

VINDER AF GYM FOR LIFE

Anois fra Karlslunde

Guld

Performance Elite Team fra Bellinge Gymnasterne
Anois fra Karlslunde forening
Talenthold Greve  fra Greve Gymnastik og Trampolin
DGI Nordsjælland Performance Team Værløse

Sølv

Roskilde Delingsførere
Junior talentpiger 12+ fra Bellinge Gymnasterne
Krumspring fra Vanløse
GF81 fra København

Bronze

AKI juniormix fra Aulby
Talentpiger 8+ fra Bellinge Gymnasterne
Team Elvira fra Solrød Gymnastikforening
Foxy Ladies and Gentlemen

Fakta

Med Gym For Life- konkurrencen får opvisningsgymnastikken i Danmark et nationalt arrangement, hvor de kan få deres opvisning bedømt, samt blive inspireret af det samlede gymnastikshow, hvor kvalitet og underholdningsværdi er i højsædet for konkurrencen.