Nyoprykket seniorgymnast Isabella Schultz vinder DM i RSG - GymDanmark

Nyoprykket seniorgymnast Isabella Schultz vinder DM i RSG

I forrige weekend blev den officielle danske mester i RSG fundet. Der var lagt op til en duel mellem Nicoline Sachmann fra TIK, Emilie Elgaard fra Hjerting IF og Isabella Schultz fra Ballerup GF.

I RSG konkurreres i seniorrækken i fire redskabsserier; en med tøndebånd, en med bold, en med køller og en med vimpel.

Lørdag gjaldt det mangekampen og allerede efter den første serie, var der et klart billede af hvem som løb af med guldet. Med fire sikre serier uden de store fejl og en høj sværhedsgrad var det Isabella Schultz, der som nyoprykket seniorgymnast, vandt sit første guldæg og titlen som officiel Danmarksmester 2019. Mere spænding var der om sølv og bronze, hvor Nicoline efter tre serier lå til at hive sølvet hjem. Men efter en suveræn flot vimpelserie, der blev belønnet med dagens højeste karakter i dette redskab, var det Emilie der vandt sølvmedaljen.

Senior 1. division

Navn Resultat
1  Isabella Schultz, Ballerup GF 58,600
2  Emilie Elgaard, Hjerting IF 48,300
3  Nicoline Sachmann, TIK-Gymnastik 47,550

Søndag skulle endnu fire guldæg uddeles – et for hver disciplin. Isabella viste igen stor sikkerhed og snuppede overbevisende guld alle fire discipliner.

Som afslutning på en flot weekend blev Isabella udtaget til at deltage ved senior VM i Baku til september. Isabella skal konkurrere med alle sine fire serie og skal afsted sammen Elgaard-søstrene fra Hjerting IF, som også blev udtaget. For første gang stiller Danmark med fuldt holdt til VM (10 serier) og deltager dermed i holdkonkurrencen. Emilie skal konkurrere med fire serier og Josefie fuldender holdet og skal konkurrere med to serier.”

De tre piger der skal til VM. Fra vestre mod højre: Josefie Elgaard, Emilie Elgaard og Isabella Schultz.

De tre piger der skal til VM - fra vestre mod højre: Josefie Elgaard, Emilie Elgaard og Isabella Schultz.
Alle medaljetagerne ved disciplinfinalerne. Fra venstre mod højre: Josefie Elgaard, Alma Sofie Pedersen, Nicoline Sachmann, EMilie Elgaard og Isabella Schultz.

Resultater

Klik her

VM i Baku

Klik her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen