Greve tager endnu et officielt Danmarksmesterskab - GymDanmark

Greve tager endnu et officielt Danmarksmesterskab

Blot 14 dage efter DM i Grand Prix Rytme var det nu tid til at DM i Æstetisk Gymnastk skulle afgøres. Med en DM guldmedalje i rygsækken var Team Elina Elite fra Greve Gymnastik og Trampolin favoritter til at vinde endnu et DM.

Der var ingen tvivl om at vinderen skulle findes blandt de to hold som hele sæsonen har præget toppen i dette års Æstetiske konkurrencer. De forsvarende Danmarksmestre fra Team Elina Elite (Greve Gymnastik og Trampolin) og Team Navona fra Espergærde IF. I Æstetisk gymnastik konkurreres der i én serie uden redskab, men over to runder; indledende og finale.

Efter den indledende runde lørdag lå Team Elina Elite foran med 1 point inden søndagens finalen. Og om søndagen blev det en gentagelse af lørdagens resultat med et point ned til Team Navona – så en samlet sejr på lige knap 2 point til Team Elina Elite ned til Team Navona, som overbevisende tog sølvet foran Team Oxana fra Farum gymnastikforening som vandt Bronze.

Navn Resultat
1  Elina Elite, Greve Gymnastik og Trampolin 31,430
2  Team Navona, Espergærde IF 29,530
3  Team Oxana, Farum Gymnastikforening 22,430

Foto: Team Elina Elite FB

Resultater

Find alle resultater fra Æsttisk DM

Find dem her

Video

Se alle de fantastiske serier fra DM

Se dem her