Trænerteamet omkring landsholdene i Tumbling - GymDanmark

Trænerteamet omkring landsholdene i Tumbling

Senior landstræner Sebastian Bro og koordinerende landstræner Michael Moselund-Hansen har pr. 1. juni i år valgt, at fratræde deres stillinger omkring landsholdene i Tumbling. Det er en stærk duo som GymDanmark ønsker at sige en STOR tak, for deres mange årige indsats omkring de danske Tumbling landshold.

Til og med VM 2019 i december, overtager nuværende juniorlandstræner Oliver Høgfeldt Bay også opgaverne omkring seniorlandsholdet. Udvalget for Tumbling og landstrænerteamet påbegynder nu arbejdet på at finde en permanent løsning, som skal træde i kraft pr. 1. Januar 2020.

I den kommende tid glæder Oliver sig til at arbejde med både junior- og seniorgymnasterne og understreger, at han fortsat vil arbejde med den gode proces som allerede er godt i gang frem mod VM og WAG 2019 i Tokyo.