Gug vandt guld ved Hold DM i Rope Skipping - GymDanmark

Gug vandt guld ved Hold DM i Rope Skipping

Gug-sjippere er kåret til Danmarksmestre i Rope Skipping efter en spændende konkurrence

Det var sjippere fra Gug Rope Skipping Team, som kunne fejre guldet efter en tæt kamp, da Danmarksmesterskaberne i Rope Skipping løb af stablen i Fredericia Idrætscenter i søndags.

Holdet bestående af Simone Rafn, Jannicke Christensen, Cathrine Hansen, Christine Jensen og Eva Skalshøj kan derfor kalde sig Danmarksmestre i den internationale række for kvinder 15+.

Vi er så glade! Det er fedt, og mere end vi turde håbe på. Vi er stolte af at kunne præstere så godt og vinde guldet tilbage til vores klub, fortæller holdet, der slet ikke var sikre på at løbe med sejren.

Sidste år var det nemlig et hold fra Lillerød Rope Skipping Team som vandt, og samme hold gav Gug-sjipperne kamp til stregen i år.

Lige inden resultatet blev offentliggjort, var det nervepirrende, fordi vi lå så tæt. Men det er fedt, at det er blevet så tæt herhjemme i Danmark, fortæller Gug-holdet og uddyber:

Det giver blod på tanden, og det er med til at motivere os, når vi kommer tilbage til træningshallen.

Men en sejr i bagagen er dog ikke ensbetydende med, at holdet nu kan tage et hvil. Næste konkurrence finder allerede sted om to uger, hvor der er dansk/svensk mesterskab i Sverige.

Det bliver spændende, da der er flere dygtige hold, som kan blande sig i resultaterne, fortæller Gug-holdet.

Kulminationen på sæsonen er dog først at finde til sommer, hvor Europamesterskaberne finder sted i Østrig. Derfor står sommerferien på benhård træning for sjipperne.

Vi glæder os til at bruge flere timer i hallen frem mod EM, så vi kan føle os helt klar til forhåbentlig at levere gode præstationer i Østrig, siger de.

Sølvmedaljen ved gårsdagens Danmarksmesterskaber i Rope Skipping gik til et hold fra Lillerød, mens bronzemedaljen gik til et andet Gug-hold. I konkurrencens mix-række vandt Lillerød Rope Skipping Team guld og sølv, mens Gug tog bronze.

EM Rope Skipping

Blandt deltagerne er også flere hold, som har kvalificeret sig til EM og Open Tournement i Østrig til sommer

Læs mere

Resultater

Find alle resultater fra DM

Læs mere