Gymnasternes dag i Solbjerg nærmer sig - GymDanmark

Gymnasternes dag i Solbjerg nærmer sig

Der er lagt op til et underholdende show, når over 14 forskellige hold kommer og viser seværdig og underholdende gymnastik

Solbjerg Gymnastikforening og GymDanmark afholder i samarbejde Gymnasternes Dag 2019 i Solbjerg hallen – en showpræget opvisning med masser af fantastiske hold. Der er lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik og små hyggelige konkurrencer undervejs. Det bliver et meget varigerende show, hvor man kan opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Alle er velkommen i Solbjerg hallen til et brag af en opvisning.

Hvor og hvornår:

Lørdag den 27. april 2019,  Solbjerg Hallen, Kærgårdsvej 4, 8355 Solbjerg

Program

Find her

Deltagerliste

Find her

Hvad er Gymnasternes Dag?

En opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. Tre forskellige steder i Danmark mødes over 2.500 talenter og gymnastikstjerner. GymDanmarks Gymnastik For Alle Udvalg (GFA) er værter for denne gymnastikopvisning, der bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både konkurrence- og breddehold. Læs mere her