Vind en gymnastiktur i Tivoli med dit hold til sommer - GymDanmark

Vind en gymnastiktur i Tivoli med dit hold til sommer

Dit gymnastikhold får nu muligheden for at optræde på den store scene i Tivoli, sammen med over 1000 gymnaster fra hele Danmark.

Det er forskellige GymDanmark-foreninger, indenfor et bredt udsnit af disciplinerne, der repræsenterer gymnastikken i Tivoli. Gymnasterne som deltager i gymnastikshowet bliver udvalgt af de enkelte disciplin-udvalg, og får besked i løbet af foråret. I udvalget ‘Gymnastik for Alle’ udvælger man holdene ud fra en konkurrence

Hvad vinder mit hold?

Gratis entre til Tivoli hele dagen for holdets gymnaster og instruktører – og så skal holdet lave en fantastisk opvisning på den store scene.

Hvordan deltager mit hold?

Hvis I er et hold som laver en specifik disciplin (TeamGym, Rytmisk, Acro, Idrætsgymnastik, Tumbling, Rope Skipping) så kontakt jje@gymdanmark.dk – og hvis I er et opvisningshold, så deltag i denne konkurrence, som Gymnastik for Alle afholder. Øvrige hold udtages af de disciplinansvarlige.

  • Send en mail med et link til jeres opvisning til Lykke Moesgaard, lykkemoesgaard@gmail.com
  • Fortæl lidt om jeres hold, hvilken forening I kommer fra, antal gymnaster, kontaktperson og telefonnummer
  • Konkurrencen løber frem til d. 15. maj 2019 – og herefter får vinderne besked (der udvælges tre hold) 

Betingelser:

Jeres hold skal være fra en forening, der er medlem af GymDanmark, og jeres opvisning skal kunne tilpasses scenens størrelse. Såfremt der er spring i jeres opvisning, skal I benytte redskaber, som GymDanmark stiller til rådighed på dagen.

Hvem vælger vinderne?

Det gør Gymnastik for Alle udvalget. Vinderne udvælges ud fra underholdningsværdi, gymnastikglæde og god gymnastik 🙂

Hvornår:

Søndag 23. juni 2019 kl. 11.30-16.30

 

Vind en tur i Tivoli

Læs mere (PDF)

FAKTA om Gymnastik i Tivoli

Det er efterhånden blevet en rigtig god tradition, at GymDanmark-gymnaster mødes til et storslået gymnastikshow på plænen i Tivoli. Normalt finder vi de mange dygtige talenter indenfor i gymnastiksalene, men på denne sommerdag, slipper vi gymnastikken ‘fri’ i de smukkeste rammer. Fra hele landet mødes gymnaster til et inferno af trampolinspringere i svimlende højder, smukke rytmiske gymnaster, kraftfulde idrætsgymnaster, sportsakrobater i fantastiske formationer, springgymnaster i fart, og sjippere i hæsblæsende tempo.

Det er GymDanmark, der i samarbejde med Tivoli, præsenterer morgendagens gymnastikstjerner under sommersolen midt i København.