Deltag i en uge med fitness, foreninger og flot vejr - GymDanmark

Deltag i en uge med fitness, foreninger og flot vejr

Tilmeldingen til årets Foreningstur til Club La Santa den 20.-27. september er netop åben!

Foreningsturen 2019 er arrangeret af Bevæg dig for livet – Fitness i samarbejde med Club La Santa, og den er skræddersyet til instruktører i foreninger med fitness på programmet – enten holdtræning eller et foreningsbaseret fitnesscenter. Udover at blive inspireret på de mange spændende workshops er der mulighed for at netværke med andre foreninger med fitnessaktiviteter. Der er rift om pladserne, som fordeles efter først til mølle. I første omgang kan der tilmeldes 10 fra hver forening, og hvis der er ledige pladser efter d. 15/4, kan man tilmelde flere.

Den solrige inspirationstur på Lanzarote er en uge med fitness i alle afskygninger. Her er der masser af spændende og relevante workshops for fitnessinstruktører, der vil møde nogle af landets dygtigste undervisere og få nye redskaber til deres undervisning. Der er 40 workshops inden for funktionel træning, individuel træning, koreografi, body & mind, foredrag og netværk, blandt andet:

  • Gymnastiske øvelser i Crossgym
  • Skab en skudsikker skulder
  • Seniortræning
  • Inspiration til puls og styrke-hold
  • Stærk core og brutal mave
  • Dans dig glad
  • Streetdance
  • Pool party
  • Ashtanga Yoga
  • Walking meditation

Se alle workshops, priser og andre praktiske informationer i programmet

Tilmelding foregår via Club La Santas hjemmeside