GymnastikKabalen lægges nu på søndag - GymDanmark

GymnastikKabalen lægges nu på søndag

Mere end 400 gymnaster indtager søndag d. 7. april fra kl. 15-18 Brøndby Hallen til et storslået gymnastikshow. Showet er et samarbejde mellem GymDanmark, Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole. Du kan opleve dygtige hold fra begge gymnastikefterskoler, samt inviterede hold med nogle af de bedste gymnaster inden for GymDanmarks mange discipliner.

Derudover stiller GymDanmark stærkt op med Tumblinglandsholdet og de to RSG-piger, Alma og Emilie. Rytmisk Sports Gymnastik (RSG) er en teknisk krævende, olympisk gymnastikform, der blandt andet er kendt for brugen af redskaber såsom tov, bold, vimpel, tøndebånd og køller. Tumbling – gymnastikkens Formel 1 – er en serie af spring, der udføres på en 25 meter lang fiberbane i et hæsblæsende tempo.

Du kan godt glæde dig til at opleve noget af det bedste inden for en bred palet af dansk gymnastik og du kan stadig nå at få fingrene i billetter til showet på www.gymnastikkabalen.dk