Stort velkommen til nye ansatte på forbundskontoret - GymDanmark

Stort velkommen til nye ansatte på forbundskontoret

I dag den 1. april har vi fornøjelsen af at byde velkommen til to nye kolleger på Forbundskontoret, nemlig Tværfaglig leder Anne Nørkjær Werner og Event- og kommunikationsmedarbejder Josias Soleil Juliussen.

Tværfaglig leder

Er du folkevalgt i GymDanmark, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at møde vores nye Tværfaglige leder Anne Werner. Annes primære opgaver i begyndelsen bliver sammen med ledelsen at sætte sig i spidsen for den fortsatte udvikling af GymDanmark som organisation, herunder at lede udviklingen af processer, projekter og procedurer i vores mange aktiviteter – særligt i udvalgene. En anden vigtig opgave bliver at implementering af den igangværende udvikling af vores digitale platforme og IT-moderniseringsprojekt (CRM).

Med en baggrund som produktchef i mediebranchen, og med ledelse, projektstyring og organisations-udvikling som ansvarsområder, besidder Anne både faglige og personlige kompetencer som matcher GymDanmarks behov til denne stilling.

Anne glæder sig meget til at komme i gang med arbejdet og siger:

“Jeg ser frem til at kunne bidrage til den positive udvikling der allerede er sat i gang i GymDanmark. Jeg ser særligt frem til at understøtte arbejdet med at implementere strategien, og glæder mig til samarbejdet med ledelsen, kollegaerne på Forbundskontoret, samt de mange engagerede frivillige’. Privat er Anne bosiddende i Hellerup, hvor hun bor med sin mand og to børn.”

Kontakt Anne her

Event- og kommunikationsmedarbejder

To mega events ligger i pipeline for GymDanmark de næste par år, nemlig EM i TeamGym 2020 (Ballerup Super Arena) og VM i Idrætsgymnastik 2021 (Royal Arena København). I denne forbindelse er en projektstilling blevet oprettet, og vi er rigtig glade for nu at byde velkommen til Josias Soleil Juliussen. Josias’ opgaver bliver primært i samarbejde med øvrigt kommunikationsteam på Forbundskontoret, at sikre synlighed omkring de store events, herunder planlægning af sideevents. Hertil ligger også drift og administration af fx Gymnaestrada, Gym for Life og EUROGYM, samt andre mindre events.

34-årige Josias har en spændende baggrund, som tog sin begyndelse i gymnastikken, da han som presseansvarlig rejste med Verdensholdet i perioden 2015 – 2017. Med en kandidat i kommunikation og performance-design fra RUC, og speciale i eventplanlægning med fokus på gymnastikken, er vi sikre på, at vi har fundet den helt rigtige til stillingen.

Om jobbet i GymDanmark siger Josias:

“For mit vedkommende er dette et ultimativt drømmejob. Det er kulminationen på mine professionelle erfaringer og oplevelser fra ind- og udland, samt et stort privilegie at kunne gøre brug af elementer og empiri fra mit kandidatspeciale i netop denne stilling. Jeg glæder mig helt vildt til at tage fat i de mange spændende opgaver der ligger forude og møde så mange som muligt ude i hallerne rundt om i landet.”

Kontakt Josias her