Vær med til at præge fremtidens fitness - GymDanmark

Vær med til at præge fremtidens fitness

Vil du være med til at få flere danskere til at dyrke fitness? Så meld dig til vores nye Advisory Board for Fyn/Sjælland, som skal rådgive og sparre med Bevæg dig for livet – Fitness.

 Der er allerede nedsat et Advisory Board i Jylland, og vi søger nu fitnessinteresserede foreningsmedlemmer til vores nye Advisory Board for Fyn/Sjælland. Advisory Boardet skal rådgive Bevæg dig for livet – Fitness (den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark) om nye måder at tænke fitness i forening på samt sparre med os omkring vores aktiviteter.

Advisory Boardet bliver således et rådgivende organ for Bevæg dig for livet – Fitness i forhold til fremtidens fitness. Et organ, der på vegne af alle foreninger bidrager med spændende perspektiver for fitness i fremtiden på overordnet plan. Det vil sige, det er ikke et forum, hvor de enkelte foreningers ønsker og behov drøftes.

Advisory Boardet mødes første gang den 24. maj kl. 18.00 – 21.00 et sted på Sjælland.

Tanken er, at boardet efterfølgende mødes én gang om året.

Foruden god mad disker vi op med samtaler a la Mads og Monopolet med plads til alle holdninger samt mulige gæsteoplæg udefra. Deltagelsen er frivillig og ulønnet, men med stor mulighed for at præge fremtidens fitness i forening. Transport til mødet bliver godtgjort.

Interesseret?

Kontakt fitnesskonsulent Trine Madsen, mobil 30307544, trine.madsen@bevaegdigforlivet.dk, hvis du har spørgsmål og/eller er interesseret i at deltage.