”Gymnastik skal der til” - GymDanmark

”Gymnastik skal der til”

Sådan siger Randi Rosenfeldt, der i weekenden blev fejret i anledning af hendes 60 års jubilæum som instruktør i Espergærde IF Gymnastik. En imponerende bedrift i sig selv. Mest imponerende er det dog at se hende i aktion.

Trods sine 84 år bevæger hun sig smidigt og målrettet omkring, mens hun suser rundt for at give de sidste dessiner til fanebærer, gymnaster og instruktører, kort før indmarchen til årets forårsopvisning i foreningen går i gang.

Hun underviser stadig på otte hold for voksne og seniorer.  Da jeg i en ledig stund får en snak med hende, vandrer hendes opmærksomhed undervejs ud på opvisningsgulvet, for her er hendes ’gamle’ Grand Prix piger på gulvet. ”Jeg har haft dem, siden de var så små”, siger Randi og viser med hånden de – dengang – små pigers højde. Nu er holdet overtaget af unge kræfter. Begejstringen lyser ud af hendes øjne, da koreografien på gulvet kulminerer.

Randi har haft hold for stort set alle aldersgrupper. Hun har bl.a. været instruktør på forbundets Gymnaestrada-hold, og ikke mindst har hun som utrættelig foreningsinstruktør deltaget i et hav af Grand Prix konkurrencer. Hun konstaterer, at man godt kan se, at der i dag bliver trænet mere, end da hun underviste i denne rytmiske disciplin. ”Det er noget mere krævende i dag – også økonomisk”, slutter hun.

Oplev Randis smittende energi og smil i indslaget på TV2 Lorry her (2.18 minutter inde i udsendelsen) 

I GymDanmark ønsker vi Randi er STORT tillykke.